Ajax-supporters ergeren zich mateloos en zijn woedend na elf minuten: 'Wat een natte dweil is dat, hij maakt zo veel fouten!'

11 februari 2024, 15:15   Bijgewerkt: 11 februari 2024, 15:50
Foto: © ESPN

Ajax-supporters zijn kritisch op de rol van Josip Sutalo bij de openingstreffer van sc Heerenveen. Hoewel het Jorrel Hato was die het buitenspel ophief bij de treffer van Pelle van Amersfoort, oogde de Kroatisch international niet sterk bij het verdedigen van de aanvalsleider van de Friezen. Op sociale media wordt Sutalo dan ook door de mangel gehaald door de aanhangers van Ajax.

Na elf minuten spelen in het Abe Lenstra Stadion kon Van Amersfoort de bal vrij achter Ajax-doelman Diant Ramaj koppen. Dat ontstond mede door de houding van Sutalo bij de treffer, die het de spits van Heerenveen op geen enkele manier lastig maakte. Ondanks dat Hato té ver achter de laatste linie van Ajax stond, zijn veel Ajax-supporters van mening dat Sutalo meer zou moeten brengen op dit soort momenten in wedstrijden.

Artikel gaat verder onder video

"Gaat natuurlijk mis bij luchtduel door Sutalo. Als een kansloze F-junior het duel aangegaan", schrijft een boze Ajax-supporter op X. "Sutalo, wat een slappe hap weer", schrijft een ander. "Sutalo, wat een natte dweil is dat. Je proeft bij hem geen enkele vorm van duels willen winnen", merkt een andere supporter van Ajax op.

Volg hier het liveverslag van het duel tussen SC Heerenveen en Ajax

Sutalo is op dit moment niet goed genoeg voor Ajax

Laden...
2222 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Jos van den Heuvel
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Ook Sosa zéér zwak....pff

Kramer
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

En Forbs, Taylor, Hato.. blijft weinig over wat het goed doet.

Waarom19
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Hato en Taylor gratis aanbieden bij Marktplaats.

Waarom19
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Gelukkig doet Taylor mee, . Dat vindt de tegenstander prima. In feite speelt Ajax met tien man Vooral blijven opstellen ….. Vat t Schip heeft stront in zijn ogen of hij snapt weinig van voetbal.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen