Alle voetballiefhebbers in Nederland ergeren zich tijdens Ajax - PSV massaal aan dezelfde persoon

3 februari 2024, 21:44   Bijgewerkt: 3 februari 2024, 21:53
Foto: © Imago

Luuk de Jong wekt zaterdagavond in de wedstrijd tussen Ajax en PSV veel ergernis op bij veel voetballiefhebbers. De spits van PSV vertolkte in de eerste helft een positieve rol met een doelpunt, maar valt ook op doordat hij meer dan eens betrokken was bij randzaken. 

Volg de wedstrijd tussen Ajax en PSV in ons liveverslag!

Artikel gaat verder onder video

De Jong claimde na een uur voetballen tevergeefs een strafschop. De spits pakte bij een voorzet zelf eerst tegenstander Jorrel Hato vast, waarna ook de verdediger van Ajax zich niet onbetuigd liet. Van een overtreding van Hato was absoluut geen sprake, waardoor scheidsrechter Serdar Gözübüyük liet doorspelen. De Jong was het echter overduidelijk niet eens met de beslissing van Gözübüyük en liet dat bijna een minuut lang in woord en gebaar blijken.

Kort erna claimde De Jong opnieuw tevergeefs een strafschop. De aanvalsleider van aanvoerder van PSV appelleerde voor hands van Hato, maar Gözübüyük gaf een hoekschop aan PSV. Vervolgens ontstond er een opstootje in de zestien van Ajax, waarbij De Jong opnieuw prominent betrokken was.

Het gedrag van De Jong in de topper zorgt online massaal voor ergernis. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren op dit artikel.