De Rossi ziet weergaloze Nederlander: 'Als hij gefocust is, is hij een van de beste rechtsbacks van Europa!'

21 februari 2024, 15:10   Bijgewerkt: 21 februari 2024, 15:32
Foto: © Imago

Daniele De Rossi is lovend over Rick Karsdorp, die onder zijn bewind de vaste rechtsback van AS Roma is. De trainer van de Romeinen speelde in het verleden tegen de Nederlander, samen met hem en is inmiddels zijn trainer. De Rossi is zeer tevreden met de kwaliteiten die de oud-Feyenoorder toevoegt aan dit AS Roma.

In gesprek met verslaggeefster Noa Vahle van SBS blikt De Rossi vooruit op het duel tegen Feyenoord en zoomt hij in op zijn Nederlandse spelers bij AS Roma. Een daarvan is Karsdorp, die al sinds 2017 onder contract staat in Stadio Olimpico: "Het is een leuke jongen, met veel talent, kracht en snelheid. Ik ben heel blij met hem. Hij speelt veel wedstrijden sinds ik hier ben, dus dat laat dat ook zien", geeft de Rossi aan.

Artikel gaat verder onder video

Volgens de trainer is één onderdeel essentieel voor Karsdorp om goed te presteren. Als de 29-jarige  rechtsachter zijn concentratie en focus behoud, tikt de Nederlander volgens zijn leermeester en ontzettend hoog niveau aan: "Als Karsdorp gefocust is, dan is hij een van de beste rechtsbacks van Europa", zegt De Rossi, die aangeeft dat AS Roma er alles aan doet om het niveau van Karsdorp zo hoog mogelijk te houden door hem elke dag te stimuleren.

Bekijk hieronder het interview met Daniele De Rossi!

Ben jij het met De Rossi eens?

Laden...
703 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

En toch niet worden opgeroepen voor NL....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen