Feyenoord-fans in extase: Milambo lijkt toptransfer aan te kondigen

25 februari 2024, 17:30
Foto: © Imago / Instagram

De supporter van Feyenoord reageren opgetogen op een Instagram-reply van één emoji die zondagmiddag werd geplaatst door middenvelder Antoni Milambo. Het achttienjarige talent lijkt te hinten op een op handen zijnde overstap van leeftijdgenoot en PSV-talent Isaac Babadi.

Onder een post van Babadi op het sociale medium plaatst Milambo kort na de 0-2 uitoverwinning van zijn club op Almere City, waarin hij 90 minuten op de bank zat, een zandlopertje. Daarmee lijkt de talentvolle middenvelder de geruchten te bevestigen dat de Rotterdammers op pole position zouden staan om Babadi aan het eind van het seizoen over te nemen van PSV.

Artikel gaat verder onder video

Babadi beschikt in Eindhoven over een verbintenis die komende zomer afloopt. De koploper van de Eredivisie onderneemt al geruime tijd pogingen om hem een nieuw contract te laten tekenen, maar is daarin vooralsnog niet succesvol gebleken. 1908 wist afgelopen vrijdag te melden dat er 'concrete gesprekken' zijn gevoerd tussen het kamp-Babadi en Feyenoord, waarbij de middenvelder overtuigd zou zijn geraakt van de Rotterdamse plannen.

Mede door zijn weigering om bij te tekenen kwam Babadi de afgelopen maanden steeds minder voor in de plannen van PSV-trainer Peter Bosz. Afgelopen zaterdag kreeg hij echter voor het eerst sinds augustus weer eens de kans om zich vanaf de aftrap te laten zien, in het uitduel bij PEC Zwolle. Hij mocht direct de volle 90 minuten blijven staan en zag hoe PSV in Zwolle een afgetekende 1-7 overwinning boekte.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

peterdejong1983
Link gekopieerd!
  26
  + 1
avatar

Kan, of het is de zandloper die aftelt naar de onderlinge ontmoeting volgende week

Performance
Link gekopieerd!
  17
  + 1
avatar

als ie heeft getekend kan die wel weer naar de bank, er lopen duur betaalde spelers op zijn positie die Bosz toch echt blijft gebruiken, bij Feyenoord is het na 2-3 maanden inpassen gebeurd en heeft ie een vaste basisplaats verovert

QuarlonK
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Een veredelde jeugdspeler, weliswaar met potentie, is geen TOPtransfer hoor

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen