Opvallend: Feyenoord-speler staat plots langs veld en feliciteert FC Twente-spelers één voor één

10 februari 2024, 21:20
Foto: © ESPN

Een opvallend beeld zaterdagavond na afloop van Excelsior - FC Twente (0-3). Feyenoord-middenvelder Ramiz Zerrouki stond kort na het laatste fluitsignaal plots langs het veld van het Van Donge & De Roo Stadion om de spelers van FC Twente één voor één te feliciteren.

FC Twente won zaterdagavond door doelpunten van Daan Roots en Ricky van Wolfswinkel ruim en eenvoudig bij Excelsior. Daardoor is de ploeg uit Enschede nummer twee Feyenoord op de ranglijst genaderd tot op twee punten, al hebben de Rotterdammers nog wel een wedstrijd te goed.

Artikel gaat verder onder video

Na afloop namens de spelers van de Tukkers langs het veld de felicitaties in ontvangst van Zerrouki. De middenvelder speelde van 2016 tot 2023 voor FC Twente, totdat hij afgelopen seizoen de overstap maakte naar Feyenoord.

Zerrouki komt zondag met Feyenoord in actie tegen Sparta Rotterdam en wendde zijn vrije avond aan om zijn voormalig ploeggenoten aan het werk te zien in Kralingen. Het onderonsje na afloop met diverse spelers van FC Twente werd tijdens het interview dat Robin Pröpper gaf vastgelegd door de camera’s van ESPN. De aanvoerder van FC Twente genoot van de beelden en onderbrak zijn verhaal over de wedstrijd zelfs even: “Ik zie Ramiz… Mooi, leuk.”

© ESPN
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

redknap
Link gekopieerd!
  18
  + 1
avatar

Hij blijft een Twente fan dat is wel duidelijk. Fijne speler die goed bij FCT past.

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
  8
  + 1
avatar

Wat is hier nu zo vreemd aan , ik vind dit prachtig , zerouki is ook net een mens hè !!!?? Een voetballer is bij een club gecontracteert om vervolgens zijn werk de doen , en in zijn vrije tijd mag hij gaan ( naar Twente ) en staan waar hij wil , ik vind dit gewoon erg social om zijn vrienden op te zoeken en te feliciteren met hun overwinning , niets vreemds aan .

Zeeuwke
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Zo is dat niet overal wat achter zoeken !!! Hij heb gewoon fijne tijd daar gehad !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen