Grote walging om Bruno Fernandes: ‘Een valsspeler zonder moraal, ik haat deze man intens’

25 februari 2024, 12:16
Foto: © Viaplay

Bruno Fernandes is zondag het mikpunt van kritiek op social media. Reden is het bijzonder onsportieve spel van de Portugese middenvelder zaterdagmiddag in het competitieduel van Manchester United met Fulham (1-2 nederlaag). 

United speelde zaterdag op eigen veld een hopeloze wedstrijd tegen Fulham en ging uiteindelijk met 1-2 onderuit. Fernandes kon zich niet aan de sportieve malaise bij de Engelse grootmacht onttrekken en liet zich in de tweede helft van zijn minst sportieve kant zien.

Artikel gaat verder onder video

De aanvoerder en sterspeler van United legde na rust van afstand aan voor een schot en werd daarbij enigszins gehinderd door tegenstander João Palhinha. Nadat de inzet van Fernandes in de zestien van Fulham werd gesmoord, stortte hij met veel misbaar ter aarde. De middenvelder greep naar zijn enkel en claimde een overtreding van Palhinha, maar scheidsrechter Michael Oliver liet gewoon doorspelen.

Nadat United vervolgens weer in balbezit kwam en een gevaarlijke aanval kon opzetten, stond Fernandes razendsnel op en was hij plots weer hersteld van zijn ogenschijnlijk ernstige blessure. 

Een dag later is op social media de verontwaardiging groot over het gedrag van Fernandes. De beelden worden massaal verspreid op X en voorzien van overwegend negatieve reacties. “Woorden kunnen niet beschrijven hoe intens ik deze man haat”, schrijft een voetballiefhebber bijvoorbeeld. Een supporter van United met meer dan 100.000 volgers op X neemt afstand van de actie van Fernandes: “Normaal gesproken ben ik een groot fan van Bruno, maar dit is triest.”

“Bruno Fernandes is een valsspeler”, schrijft een ander, terwijl iemand anders meer woorden gebruikt om zijn walging over de actie duidelijk te maken: “Ik heb het al eens gezegd en ik zeg het nogmaals: hij is een van de naarste spelers ter wereld. Simpelweg omdat hij zonder moraal speelt. Hij probeert altijd vals te spelen, zeurt altijd en geeft nooit het goede voorbeeld. Een vreselijk rolmodel.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Hops
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Net zo als Bean hier

De stoker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bean heeft hier niets mee te maken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen