Henderson pakt teamgenoot aan bij Ajax: 'Hij geeft hem 45 minuten lang op zijn flikker'

3 februari 2024, 21:31
Foto: © Imago

Jordan Henderson laat zich gelden tijdens de wedstrijd tussen Ajax en PSV. De nieuwkomer bij Ajax lijkt zich meteen een leidersrol aan te meten en coacht zijn ploeggenoten. Met name Kenneth Taylor krijgt de nodige adviezen van Henderson, zo valt tv-kijkers op.

Volg de wedstrijd tussen Ajax en PSV in ons liveverslag!

Artikel gaat verder onder video

"Hendo heeft bijna 45 minuten lang Kenneth Taylor op z’n flikker gegeven", klinkt het bijvoorbeeld op X. Een andere fan schrijft: "Je ziet Henderson continu coachen en mensen (Taylor) met zijn mannetje meesturen. Heerlijk."

Meerdere fans van Ajax zijn kritisch op het optreden van Taylor tegen PSV. Ze vinden bijvoorbeeld zijn oriëntatievermogen ondermaats. "Henderson is meer bezig al die gaten die Taylor laat vallen dicht te lopen. Tijd dat Taylortje eens een maandje of 3 gaat banken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Oud keeper
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Toch puntje gepakt.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Volkomen onzin, dankzij de thuisfluiter eem punt.Henderson was niets bijzonders, maar dat was te verwachten.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Normaal tegen mensen die gewoon normaal reageren zou ik het niet zeggen: maar Feyenoord moet niks zeggen over thuisfluiten. Of de wedstrijd tegen PSV in beker vergeten? Speler staat vlakbij de zijlijn, gaat heel veld door, krijgt waarschuwing van scheids dat hij er daar af moet, luistert niet, geen concequenties. En dan de penalty nog. Dus ga niks zeggen over thuisfluiter.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Wijzen naar de scheidsrechter is in mijn ogen nutteloos. Met de kwaliteiten die PSV heeft zouden zij, als je bewering überhaupt waar zou zijn, alsnog moeten kunnen winnen. Daarnaast: de meest belangrijke zaken binnen een wedstrijd, zijn niet altijd direct zichtbaar in goals, assists, balveroveringen etcetera. Ik denk dat vooral zijn coaching/leiderschap enorm belangrijk was.

KROTJE
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Zakkenwasser van een 1908, dankzij dat ene punt is de voorsprong nog 13 punten op je cluppie gebleven i.p.v. 15 domoor. Henderson is niks volgens jou, dat zou kunnen, maar jullie Zerroucki is nog erger, niks voor niks al uitgeschakeld, grote miskoop.

boyke
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Zoals jij naar voetballen kijkt is totaal door een andere bril en als Feyenoord fan mag je ook wel eens erkennen dat een speler niet meteen voor 100% de lijnen kan uitzetten. Ik heb dan wel een kleine gunst voor Feyenoord maar een henderson is een speler die het ook bij jouw clubje goed zou doen. Het is zijn eerste wedstrijd en is net hier, moet nog wennen en zeker weten dat het een grote aanwinst is voor AJAX en dat gun ik ze ook van harte. Niet verwacht hé van een fan die een hele lichte voorkeur heeft voor Feyenoord mister 1908, Begin ook niet over een thuisfluiter dat geldt ook voor Gabrielle, de ene keer heb je hem mee en de andere keer valt er een belssing verkeerd. Ons scheidsrechterskoprs is nu eenmal niet beter met van Egmond als baas. We moeten eens meer van elkaar accepteren en niet maar elkaar steeds in mes in de rug steken. iedereen mag voor zijn club zijn en vooroordelen hebben maar respecteer elkaar eens wat meer in deze al elledinge wereld. Haat en nijd, voer gewoon een sportieve strijd.

Waarom19
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Taylor is al jaren lang de zwakste schakel bij Ajax. Hij kan niet helpen verdedigen, mist vaak kansen en lijdt veel balverlies. Ajax speelt eigenlijk met tien man als Taylor wordt opgesteld. Maar wel knap met toen tegen elf van PSV.

gtsb
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Is het niet normaal dat spelers elkaar advies geven en corrigeren . Of is alles wat henderson doet speciaal

KROTJE
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Is er dan echt niemand binnen Ajax die ziet dat Taylor niet in de A1 thuishoort ? Deze Taylor zou zich niet eens bij NEC, PEC, Utrecht of VVV kunnen handhaven. Als het waar is van die scheldpartij van Henderson op Taylor dan is dat softe gedoe bij Ajax doorbroken. Zelfs Brobbey vroeg zich af: 'wat ben jij aan het doen ?". Oh wat is die Taylor slecht zeg. Van mij Henderson captain worden en op nog meer spelers van Ajax gaan schelden.

Waarom19
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

100% mee eens !!!

Waarom19
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Is toch zielig dat al die matige trainers deze Taylor blijven opstellen. Zegt ook veel over de kwaliteit van van ‘t Schip en zijn voorgangers. Zelfs de Micky mouse competitie is te hoog gegrepen voor Taylor.

Nick Vree egberts
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Henderson Henderson Henderson.......nou is het wel een x genoeg !!!!geef Brobbey de credits,hij is een vechter ,een strijder ,alles wat je wil zien.henderson is over een paar maand weer weg en heb zijn zakken weer gevuld!

0laf
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Brobbey was ijzersterk. Zijn assist bij het dielpunt camoufleerde wel zijn gebrekkige techniek bij de aanname. Henderson speelde in een andere linie en heeft niet opvallend gespeeld, wel veel en vaak positief gecoacht, ook bij goede passes van medespelers.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen