Joey Kooij fluit veel te vroeg voor de rust: 'Terwijl Go Ahead midden in een uitbraak zit!'

4 februari 2024, 13:14   Bijgewerkt: 4 februari 2024, 13:35
Foto: © Imago/ESPN

De eerste helft van de wedstrijd tussen Vitesse en Go Ahead Eagles kwam zondagmiddag op opvallende wijze ten einde. Scheidsrechter Joey Kooij floot zestien seconden voordat de blessuretijd voorbij was.

Kooij had vijf minuten opgeteld bij de eerste helft, omdat Joris Kramer (Go Ahead) en Marco van Ginkel (Vitesse) allebei behandeld moesten worden aan een hoofdblessure. Toen de klok 49 minuten en 44 seconden aanwees, en Go Ahead een veelbelovende counter leek te kunnen uitvoeren, floot Kooij af.

Artikel gaat verder onder video

Het ongeloof was met name groot bij Go Ahead-spits Victor Edvardsen, die gelanceerd leek te worden vanaf het middenveld. Hij had eerder in de wedstrijd al gescoord en hoopte op weg te kunnen naar zijn tweede goal, maar Kooij besloot anders.

Commentator Martijn van Zijtveld reageerde verrast tijdens de uitzending van ESPN. “Vijftien seconden te vroeg fluit Kooij voor de rust, terwijl Go Ahead nog midden in een uitbraak zit.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Joey Kooy is ongeschikt om wedstrijden te leiden.

KROTJE
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ha Maupie, ben je er weer, lang niks van je gehoord. Buitenlands? Ben ik ook wel eens ? Je bent 'niet vaak' met me eens, maar af en toe wel neem ik aan, mooi man, wederkerig en zo hoort het ook als het maar fris blijft.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Dit is toch wel een beetje Joey Kooij in een notendop. Hij maakt te veel fouten en laat daarmee keer op keer zien het niveau niet aan te kunnen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen