Massale ergernis aan één speler bij AZ tegen Feyenoord: 'Doe normaal, wat een heethoofd!'

4 februari 2024, 15:11   Bijgewerkt: 4 februari 2024, 15:30
Foto: © ESPN

Jordy Clasie liet zichzelf zondag in de openingsfase van het duel tussen AZ en Feyenoord flink gelden, wat de middenvelder van de Alkmaarders al snel op een gele kaart van scheidsrechter Danny Makkelie kwam te staan. Voetbalsupporters op sociale media ergeren zich aan de houding van de oud-Feyenoorder, die volgens fans een uitermate 'opgefokte' indruk maakt in het AFAS Stadion.

"Clasie, wat een heethoofd", schrijft een supporter op sociale media, nadat Clasie zich in de openingsfase flink liet gelden richting Feyenoord. De middenvelder zette met een behoorlijke overtreding de toon, wat resulteerde in de nodige overtredingen van de AZ'ers. Binnen zeven minuten had de ploeg van Maarten Martens al vijf overtredingen gemaakt tegen de Rotterdamse formatie van Arne Slot. De manier waarop Clasie voor de dag komt zorgt voornamelijk voor ergernis: "Clasie is echt op oorlogspad", valt een supporter op.

Artikel gaat verder onder video

Ook Mario Been viel op dat Clasie de mouwen aan het opstropen was in de openingsfase tegen Feyenoord: "Clasie zette de toon op een gegeven moment. Hij was er helemaal klaar mee", constateerde de analist van ESPN in de rust van het duel tussen de twee ploegen uit de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Valt niet mee als je cluppie niet mee kam met ons aller FEYENOORD zo te zien 🤣🤣🤣🤣. Net zo n bad loser als clasie jochie toch 🤣🤣🤣🤣

Roffainho
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Clasie was er toch bij toen we kampioen werden onder v. bronckhorst niet? Dat hij nu alles geeft voor AZ spreekt voor zich; die betalen zijn salaris. Wellicht ging hij iets te ver maar dat is aan de scheids Om dan een oud voetballer voor loser uit te maken. Ben ik niet zo van. Die jongen heeft ons aardig wat geld opgeleverd en heeft ons mede kampioen gemaakt.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Had beetje Slot trekjes die bij elke ingooi die niet goed gegeven wordt de vierde man aanvalt alsof hij een onterechte rode kaart heeft gegeven. Maarja, Slot is helemaal niet zo groot net zoals Feyenoord dat ook niet is. Maakt goed gebruik van slechte seizoen van Ajax but that's it. Met heel veel geluk vaak ook nog. Slot overrated net zoals Feyenoord.

Performance
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

heb mij meer geërgerd aan Stengs en Zerrouki, wat hebben die 2 gepresteerd vandaag foute passes, balverlies etc etc, vervolgens Trauner die aan alle kanten voorbij gespeeld werden door een stel zeer getalenteerde jonkies, belachelijk gewoon, dan hebben wij die irritante schoppertjes zoals Clasie-De Wit -van Bommel en Sven Mijnans, dat wordt een heel heet avondje in de Kuip, Feyenoord weet wat ze te wachten staat en AZ is dus nu gewaarschuwd, hoop dat het kwartje is gevallen bij de spelers en Slot, hoop dat Ueda fit genoeg is na zijn succesvolle optreden zien wij hem misschien nog een helft spelen want Gimenez heeft het even niet maar ook dit komt goed

Bosschebol
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Wedstrijd van Feyenoord psv zijn ze al vergeten hoe agressief ze reageerde op n klein zetje waarom klagen als ze zelf geen haar beter zijn

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen