Messi baart opzien met passeren van geblesseerde tegenstander in de MLS

22 februari 2024, 13:46

Een bijzondere actie van Lionel Messi in de wedstrijd tussen Inter Miami en Real Salt Lake (2-0) in de Major League Soccer. De aanvaller van Inter Miami passeerde tegenstander Andrew Brody op onconventionele wijze.

Terwijl Brody geblesseerd op de grond lag, wipte Messi de bal behendig over de verdediger heen. Daarna waagde hij een schot, dat werd gesmoord. Inter Miami won uiteindelijk door goals van Robert Taylor en Diego Gómez; de assists kwamen van Messi en Luis Suárez.

De actie van Messi zorgt voor de nodige grappen op sociale media. Sommige voetbalfans spreken van genialiteit; anderen zijn minder te spreken over de actie en nemen termen als 'respectloos' in de mond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Mike
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Dat een speler op de grond ligt is niet zo bijzonder, gewoon even wachten op de magische spons of bijzonder ingestraalde straal water. Dat Messi doorspeelt ook niet echt in een veelbelovende aanval. Het is een briljante ad-hoc beslissing om het zo te wippen. Maar kan ook denigrerend overkomen, vooral ook als je na afloop van de actie niet even bij de speler langs gaat.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen