Misser van Mbappé komt niet in beeld: 'Wat een gepruts zeg, ongelooflijk'

2 februari 2024, 22:45
Foto: © Ziggo Sport

Een opmerkelijk moment in de televisie-uitzending van de Franse competitiewedstrijd tussen Strasbourg en Paris Saint-Germain. In de openingsfase miste Kylian Mbappé een strafschop voor PSG, maar dat bracht de Franse regie niet in beeld.

De strafschop werd toegekend na een overtreding van Lucas Perrin op Randal Kolo Muani. Daarna legde Mbappé aan vanaf elf meter, maar de penalty werd gekeerd door Alaa Bellaarouch. Dat was een mooi moment voor de keeper, die een basisplek heeft door het vertrek van concurrent Matz Sels naar Nottingham Forest op Deadline Day.

Artikel gaat verder onder video

Jammer genoeg voor Bellaarouch was het moment echter niet meteen te zien voor de tv-kijker. De regie toonde alleen de reacties op de redding, tot ergernis van de commentator bij Ziggo Sport. “Ja, lekker die Franse regie. Wat een gepruts zeg, ongelooflijk. Maar hij zit niet! Een droom voor Bellaarouch.”

Later was de strafschop alsnog goed te zien in een herhaling. “Mbappé wacht, hij wacht, dat kan de keeper ook heel goed. Wat een binnenkomer voor Bellaarouch. Een goede manier om je coach meteen te overtuigen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen