Paulo Dybala irriteert Feyenoord-supporters gigantisch met stokende opmerkingen op Instagram

23 februari 2024, 08:51
Foto: © Imago

Paulo Dybala heeft donderdagavond op opmerkelijke wijze gereageerd op de overwinning op Feyenoord in de Europa League. De Argentijnse aanvaller meldde zich na afloop van het duel op de Instagram-pagina, waar hij het niet kon laten om een reactie achter te laten. 

De sterspeler van AS Roma, die in de verlenging naar de kant werd gehaald door trainer Daniele De Rossi, besloot kort na afloop van het duel de Instagram-pagina van Feyenoord op te zoeken. De Rotterdammers plaatsten het bericht van de 4-2 nederlaag in Rome na het nemen van strafschoppen, waar Dybala met een paar duidelijke emoji's op besloot te reageren.

Artikel gaat verder onder video

Met vijf lachende emoji's reageerde Dybala onder het bericht van Feyenoord, wat voor de nodige frustraties zorgt bij de supporters van Feyenoord. Inmiddels heeft de Argentijn de reactie vermoedelijk verwijderd, want zijn bericht is niet meer terug te vinden in de reacties,

Op zijn eigen Instagram-account heeft Dybala ook van zich laten horen richting Feyenoord. De aanvaller reageerde duidelijk op een TikTok, die Feyenoord in het verleden eens over AS Roma heeft geplaatst. Dat had te maken met het feit dat AS Roma de Europa League in zou gaan, terwijl Feyenoord zich plaatste voor de Champions League: "Ik ben het niet vergeten, Feyenoord", schrijft de aanvaller daarover.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Dit zegt vooral iets over (het ontbreken van) de volwassenheid van een speler.

boyke
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Grote jongen hoor Paulo Dybala. Hij haalt hier niet alleen zijn eigen naar beneden maar met zijn voorbeeld heel het Italiaans voetbal. Sportiviteit is ver te zoeken bij hem maar dat zijn we gewend van Italiaanse spelers die bikkelhard en geniepig spelen. Zo'n speler hoort gewoon niet meer op de velden thuis en sportief gezien is het een zeer onbeschofte speler. Je kunt zeggen zo is zijn mentaliteit dan is het jammer dat deze nog publiciteit krijgt en begrijpelijk dat tegenstanders zich gaan uiten tegen deze onsportieve speler.

KROTJE
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ik herinner me nog dat moment in de Allianz toen Dyballa voor Atletico tegen het opgehemelde Bayern binnen 3 minuten een prachtig doelpunt maakte. Bayern voelde zich meteen 'unheimisch' in hun eigen stadion en je moest de commentatoren horen, totaal 'flabbergasted'. Lekker voetballertje die Dybala met zijn jongensachtig uiterlijk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen