Tweet van Fabrizio Romano over Xavi Simons betekent goed nieuws voor PSV

20 februari 2024, 13:34
Foto: © Imago

Als Xavi Simons na zijn huurperiode bij RB Leipzig terugkeert bij Paris Saint-Germain, kan PSV een bonus tegemoetzien. Dat schrijft Le Parisien dinsdag. Volgens Fabrizio Romano is de kans aanzienlijk dat dat gebeurt.

PSV moest in de zomer genoegen nemen met een lage transfersom voor Simons. Volgens L’Équipe betaalde PSG een bedrag van zes miljoen euro om de terugkoopclausule te activeren. Van die zes miljoen euro zou een derde naar Simons en diens zaakwaarnemer zijn gegaan, waardoor PSV slechts vier miljoen euro overhield.

Artikel gaat verder onder video

Wel zouden er potentiële bonussen zijn afgesproken tussen PSV en PSG. Een van die bonussen zou worden geactiveerd als Simons komend seizoen nog voor PSG speelt. Hij wordt momenteel verhuurd aan Leipzig, dat geen optie tot koop heeft.

De twintigjarige aanvallende middenvelder maakt een goede indruk bij Leipzig. De club zou Simons graag nog een extra seizoen huren, maar technisch directeur Rouven Schröder zei zondag al dat het een moeilijke zaak wordt, zeker nu Kylian Mbappé lijkt te transfereren van PSG naar Real Madrid. Die transfer sterkt PSG in de wens om Simons terug te halen.  

'PSG ziet Simons als gezicht van de toekomst'

Volgens journalist Fabrizio Romano wordt Simons door PSG gezien als een van de gezichten die de toekomst van de club vorm moet geven. Er is nog niet met hem gesproken over een nieuw contract: in de komende maanden wordt meer over zijn toekomst bekend.

Denk je dat Xavi Simons volgend seizoen een basisplaats krijgt bij Paris Saint-Germain?

Laden...
732 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen