‘Quincy Promes geweigerd voor terugvlucht uit Dubai naar Rusland’

29 februari 2024, 15:09
Foto: © Imago

Opvallende berichtgeving uit Rusland. Diverse media melden dat Quincy Promes is geweigerd voor zijn terugvlucht met Spartak Moskou uit Dubai naar Rusland. Onlangs veroordeelde de rechtbank in Amsterdam Promes tot een gevangenisstraf van zes jaar wegens de betrokkenheid bij het invoeren van een grote partij harddrugs.

De veroordeling van de oud-speler van onder meer FC Twente en Ajax staat echter los van het feit dat Promes vandaag niet mocht meevliegen met zijn ploeg. Waarom dit het geval is, is vooralsnog niet duidelijk. Spartak Moskou bereidde zich op het trainingskamp in Dubai voor op de tweede seizoenshelft.

Eerder is de oud-speler van Ajax al veroordeeld tot een celstraf van anderhalf jaar wegens zware mishandeling van zijn eigen neef.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Dubai zal wel geen uitleveringen verdacht met Nederland hebben anders was hij al lang daar aangehouden Quincy Promes is niet gek dat hij naar en land gaat waar hij uitgeleverde wordt naar Nederland

Keudel85
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

'Nederland sluit twee verdragen met de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Daarmee wordt het voortaan mogelijk om verdachten aan Nederland uit te leveren. Topcrimineel Ridouan Taghi hield zich tijdenlang schuil in een villa in de hoofdstad van Dubai, tot hij in 2019 werd opgepakt door de politie van het emiraat' Wel dus.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

hij zit rustig te chillen in de shisha lounge al die haters uit te lachen

Keudel85
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Hij verdient een flinke celstraf en NL heeft met Dubai een uitleveringsverdrag, dus denk niet dat hij zo'n schoon geweten heeft en dat hij wel even flink zit te zweten.

dilima1966
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Er zal wel iets wezen anders was hij niet verder gekomen dan bij de douane hij staat op de lijst voor Nederland

Henk Postulart
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Hoop dat ze hem oppakken. Hij verdient de straf. Ik zie geen voetballer maar een crimineel die zijn straf wilt ontlopen! Voetballer of niet gerechtigdheid moet er komen.

vleermuis
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

ik denk toch dat hij geweigert is om uitgelevert te worden naar nederland..ze laten iemand met 8 jaar cel openstaan echt niet lopen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen