Sneijder komt met uiterst opmerkelijk geluid over Overmars, tafelgasten zijn het volledig met hem oneens

5 februari 2024, 20:47
Foto: © Veronica Offside

Wesley Sneijder vindt dat Ajax het zou kunnen maken om, als Marc Overmars zijn schorsing heeft uitgezeten, weer in zee te gaan met de technisch directeur. Dat geeft de oud-voetballer maandagavond aan in het programma Veronica Offside. Overmars moest in februari 2022 het veld ruimen vanwege grensoverschrijdend gedrag jegens vrouwelijke medewerkers van Ajax. Jan Boskamp en Wim Kieft zijn het totaal niet met de analist eens.

 "Ik vind het nog steeds vreemd dat Ajax dit niet intern op heeft kunnen lossen", begint Sneijder in de uitzending van Veronica Offside. "Je gaat niet zomaar dingen sturen. Er is altijd ergens een aanleiding geweest, althans daar geloof ik in", geeft de analist aan, die vindt dat Ajax het zou kunnen maken om na de schorsing van Overmars weer met de oud-aanvaller in zee te gaan. "Ik vind het wel kunnen. Iemand heeft een fout gemaakt en heeft zijn straf gehad. Hoezo zou het dan niet kunnen? Hij doet het niet meer en kan het denk ik heel snel herstellen bij Ajax", blikt Sneijder alvast vooruit op het sportieve vlak.

Artikel gaat verder onder video

Boskamp en Kieft delen de mening van de recordinternational niet. Het tweetal vindt dat Ajax in de toekomst niet meer in zee kan gaan met Overmars:  "Ik vind dat Ajax zich belachelijk maakt", doelt Boskamp op de twee pogingen die Ajax heeft ondernomen om Overmars terug naar Amsterdam te halen. "Dat slaat natuurlijk nergens op. Je kan het niet goedpraten, dat kan gewoon niet", besluit de analist. "Dit is ook wel een klap in het gezicht voor de slachtoffers", voegt Kieft toe. "Ik vind het prima dat hij weer aan de slag kan, maar bij Ajax zou het een grove fout zijn."

Ik ben het eens met Wesley Sneijder

Laden...
1601 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gerwin
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Wesley heeft gelijk, op die straf zit een einddatum. Daarna kan Overmars in principe weer terugkeren. Daarbij mag AJAX er vanuit gaan dat de gestrafte over zijn grensoverschrijdend gedrag heeft nagedacht en er van geleerd heeft. En als Overmars zich naar de gedupeerden zou richten met een uitgebreide schuldbekentenis gevolgd door een welgemeend excuus... Dat zou dan wel helpend kunnen zijn om de lucht te klaren. Dan zou je weer verder kunnen met Overmars. Dat personen vanuit sportieve wanhoop veel te vroeg informeerden bij de ontslagen TD, dat was te verwachten.

gtsb
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Eens met kieft .

KlaasJanH
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Eens met Wes,sowieso lastig te geloven dat hij die dame in kwestie zomaar uit het niets zo'n foto stuurde,die temijer heeft gewoon ook paar foto's met dr tetten er uit ofzo gestuurd..kan niet anders

Goku
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Dan was dat toch ook boven water gekomen. Ben het eens met Wesley. als die de schorsing uit zit, verdient die een 2de kans waar dan ook. Vindt nog steeds gek de de FIFA de schorsing overneemt, aangezien ze zelf niet zo nauw nemen met de mensenrechten..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen