Driessen spreekt álle analisten volledig tegen: ‘Als we door hém al de polonaise gaan lopen…’

19 februari 2024, 17:07   Bijgewerkt: 19 februari 2024, 17:14
Foto: © Vandaag Inside/ESPN/NOS

Onder meer Ibrahim Afellay, Kenneth Perez en Marciano Vink raakten dit weekend ontzettend onder de indruk van Vitesse-speler Anis Hadj Moussa. De vleugelflitser van de Arnhemmers, die afgelopen winterstop overkwam van Patro Eisden Maasmechelen, speelde een uitstekende wedstrijd tegen FC Volendam (1-1 einduitslag, red.). Valentijn Driessen is het allesbehalve eens met zijn collega-analisten.

Wát een speler!”, sprak Perez. “Niet normaal!”, vulde Vink hem aan tijdens Dit was het Weekend van ESPN. Ook Afellay werd dolenthousiast van de 22-jarige aanvaller. “Die speelde echt een wedstrijd… Echt bizar. Dit soort spelers zie je gewoon bijna niet meer op de voetbalvelden”, bewonderde hij zondagavond bij Studio Voetbal.

Artikel gaat verder onder video

Driessen werd maandagochtend ook gevraagd naar de prestaties van Hadj Moussa. “Tja”, verzucht de chef voetbal van De Telegraaf in een video-item van Vandaag Inside. “Daar is iedereen dan weer helemaal weg van omdat hij drie keer iemand uitkapt… Vitesse wint niet, hij (Hadj Moussa, red.) is niet beslissend en hij komt van Patro Eisden, dat is het tweede niveau van België…”, ergert de journalist zich.

“Als we daardoor allemaal de polonaise gaan lopen… Daar word ik dus niet vrolijk van. Het is allemaal leuk en aardig, maar als Vitesse schiet je er natuurlijk niks mee op, want die gaan gewoon degraderen”, is Driessen stellig. Hadj Moussa is door Vitesse tot het einde van het seizoen gehuurd van Patro Eisden.

Is het inderdaad te vroeg om Hadj Moussa te bejubelen?

Laden...
413 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

QuarlonK
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

We moeten inderdaad eens af van dat opportunisme. Dat is te gek voor woorden. Een wedstrijd goed spelen en dan zo overdreven doen. Laat het eerst maar eens langer zien en liever dan nog bij een club met een hoger niveau

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen