Voetbaltickets te koop: zie Xavi Simons in actie in het Santiago Bernabéu

26 februari 2024, 12:00   Bijgewerkt: 26 februari 2024, 16:44
Foto: © Imago

Ben je klaar om de opwinding van het voetbalveld rechtstreeks te ervaren? Pak je kans om live getuige te zijn van enkele van de meest meeslepende wedstrijden van het seizoen! In de ticketshop van FCUpdate kun je tickets kopen voor meerdere internationale topwedstrijden. Dit zijn de komende topwedstrijden waar je tickets voor kunt bemachtigen:

Real Madrid – RB Leipzig

Datum: 6 maart
Locatie: Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
Prijs: Tickets vanaf €427

Real Madrid kwam in de uitwedstrijd met de schrik vrij en wil de voorsprong nu zien vast te houden. Het team van Carlo Ancelotti gaat de wedstrijd in met een 1-0 voorsprong. Leipzig, met Xavi Simons, gaat op 6 maart voor zijn laatste kans in het Santiago Bernabéu. Het belooft een hele mooie wedstrijd te worden voor de neutrale kijker.

Tottenham Hotspur – Nottingham Forest

Datum: 6 april
Locatie: Tottenham Hotspur Stadium, Londen
Prijs: Tickets vanaf €442

Artikel gaat verder onder video

Tottenham Hotspur, met onder meer Micky van de Ven, doet volop mee in de strijd om Champions League-tickets. De Londenaren binden op 6 april de strijd aan met promovendus Nottingham Forest. Deze niet te missen wedstrijd wordt afgewerkt in het Tottenham Hotspur Stadium in Londen.

Atletico Madrid – Inter

Datum: 13 maart
Locatie: Metropolitano Stadium, Madrid
Prijs: Tickets vanaf €319

Atletico Madrid staat klaar om Inter te ontvangen in het Metropolitano Stadium voor de returnwedstrijd in de Champions League, wat een intense wedstrijd belooft te worden. Met de passie van de fans op de tribunes en de vastberadenheid van de spelers op het veld, kun je een avond vol actie en emotie verwachten. Koop hier je ticket en maak je klaar om deel uit te maken van deze mooie ervaring!

West Ham United – Aston Villa

Datum: 17 maart
Locatie: London Stadium, Londen
Prijs: Tickets vanaf €205

Zondag 17 Maart reist de club uit Birmingham af naar Londen. De wedstrijd tussen conference league winnaar West Ham United en de underdog van de premier league Aston Villa gaan de strijd aan. Het London Stadium zal bruisen van energie terwijl beide teams strijden om de overwinning. Koop je ticket voor dat ze uitverkocht zijn!!

Bayer Leverkusen – 1899 Hoffenheim

Datum: 30 maart
Locatie: BayArena, Leverkusen
Prijs: Tickets vanaf €100

Titelfavoriet Bayer Leverkusen verwelkomt 1899 Hoffenheim voor wat een interessante wedstrijd belooft te worden in de BayArena. De koploper, met Jeremie Frimpong in de gelederen, hoopt een nieuwe stap te zetten naar de allereerste landstitel in de clubgeschiedenis.

Alleen tickets, geen reis

In de ticketshop worden losse tickets aangeboden voor internationale wedstrijden. Reiskosten en verblijf zijn dus niet inbegrepen.

Wil je een voetbalwedstrijd bezoeken, maar heb je nog vragen over een bepaalde wedstrijd of wil je bijvoorbeeld met een grote groep gaan? Neem dan contact op met ons support team of bekijk onze FAQ pagina.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren op dit artikel.