Vrouw van Thiago Silva zorgt voor opschudding bij Chelsea

7 februari 2024, 14:26
Foto: © Instagram @bellesilva

De vrouw van Chelsea-verdediger Thiago Silva heeft voor opschudding gezorgd bij de club met een post op sociale media. Ze leek op te roepen tot het ontslag van trainer Mauricio Pochettino. Inmiddels biedt ze haar verontschuldigingen aan voor de ontstane ophef.

Na de 2-4 nederlaag van Chelsea tegen Wolverhampton Wanderers, een wedstrijd waarin Thiago Silva nog wel scoorde, schreef Isabelle Silva op X: "Het is tijd dat er wat verandert. Als je nog langer wacht, is het te laat." Die post werd door velen opgevat als een oproep tot het ontslag van Pochettino. Chelsea staat op de elfde plek in de Premier League en Isabelle maakt zich duidelijk zorgen om de staat van de ploeg.

Artikel gaat verder onder video

Haar man speelt echter onder Pochettino bij Chelsea en dus zorgde de post voor de nodige gefronste wenkbrauwen. Dat is ook Isabelle niet ontgaan. “Het spijt me dat mijn persoonlijke woede-uitbarsting als gepassioneerd Chelsea-supporter zoveel teweeg heeft gebracht. Ik ben iemand met veel passie voor het team, die opveert van overwinningen en verdriet voelt door nederlagen”, schrijft ze nu op sociale media. “We willen allemaal hetzelfde: dat Chelsea wint. Kom op, Chelsea!”

Dinsdag liet Pochettino tijdens een persconferentie weten dat hij een gesprek heeft gevoerd met Thiago Silva over de kwestie. Hij wilde er niet inhoudelijk op ingaan en sprak van een privékwestie. "Hij kwam naar me toe om met te praten. Ik zal niet vertellen waar het over ging. Hij belangrijkste is dat hij uit zichzelf op me afstapte. Hij kent me al tien jaar en hij weet wie ik ben en hoe we te werk gaan."

Is Mauricio Pochettino nog de juiste trainer voor Chelsea?

Laden...
161 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ja ook dames hebben verstand van voetbal ha ha .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen