Zeer verrassende uitblinker tot dusver bij Ajax - PSV: ‘Hij is veruit de beste’

3 februari 2024, 20:56   Bijgewerkt: 3 februari 2024, 21:12
Foto: © Imago

Mauro Júnior kan op complimenten rekenen voor zijn spel in de eerste helft tussen Ajax en PSV (halverwege 1-1 tussenstand). De Braziliaan begon verrassend op het middenveld bij PSV en verzaakte niet in de eerste 45 minuten, constateert Jeroen Kapteijns.

Volg de wedstrijd tussen Ajax en PSV in ons liveverslag!

Artikel gaat verder onder video

PSV moet het zaterdagavond in de Johan Cruijff ArenA doen zonder onder anderen Joey Veerman en Guus Til. Daardoor mag Mauro Júnior voor het eerst dit seizoen in de Eredivisie opdraven vanaf het begin.

“Knap hoe Mauro Júnior na een lange afwezigheid zijn partijtje meeblaast op het PSV-middenveld. De kleine Braziliaan speelt een prima eerste helft”, is Kapteijns complimenteus op X.” De vraag zal wel zijn hoe lang hij het volhoudt want wedstrijdritme men inhoud mist hij natuurlijk nog wel.

Ook collega-journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad en veel andere voetballiefhebbers tonen op social media hun waardering voor Mauro Júnior.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Aangezien we niet kunnen reageren over een stukje van de wedstrijd AJAX - PSV over mister de Jong toch het volgende. De Jong is de irritantste speler op de Nederlandse velden en geen een die zo kan mekkeren tegen de scheidsrechters. Hij blijft maar zeuren over een strafschop en over alle andere randzaken maar bekijkt nooit zijn eigen. Let op als hij spring hoe hij zijn ellenbogen gebruikt. ALs ik scheidsrechter was dan had eeze meneer elke keer als hij maar commentraar blijft maken een rode prent voor zijn neus. Een verschikkelijke speler die de ondeugd zelf probeert uit te hangen en tegenstanders de schuld geven terwijl hij de grootste geniepeige overtedeingen maakt die er zijn. Kwal van een speler kijk zijn ogen maar eens hoe hij kijkt naar een scheidsrechter als hij een vrije trap tegen krijgt. De grote boze wolf lijkt het wel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen