Ajax Legends leggen het af tegen Liverpool Legends ondanks comfortabele voorsprong

23 maart 2024, 17:51   Bijgewerkt: 23 maart 2024, 19:00
Foto: © Imago

De benefietwedstrijd tussen Liverpool Legends en Ajax Legends is geëindigd in een 4-2 einduitslag. De Amsterdammers keken bij de rust tegen een 0-2 voorsprong aan, maar gaven deze uiteindelijk volledig uit handen. De opbrengsten van het duel gaan naar de Liverpool Foundation.

Een hoop grote namen, zoals onder meer Edgar Davids, Rafael van der Vaart en Jari Litmanen maakten hun opwachting in het elftal van Ajax. Laatstgenoemde speelde een ijzersterke eerste helft, en gaf de assist op de openingstreffer van Derk Boerrigter. Nog voor rust kwamen de Amsterdammers op 0-2 dankzij een doelpunt van Kiki Musampa.

Artikel gaat verder onder video

In de tweede helft, waarin onder andere Dirk Kuyt in het veld kwam, draaide Liverpool de stand volledig om. Grégory Vignal maakte de aansluitingstreffer, terwijl Djibril Cissé – op aangeven van Kuyt – de gelijkmaker binnenkopte. Liverpool werd sterker en kwam door Nabil El Zar op 3-2. Fernando Torres zorgde voor het slotakkoord. Benieuwd naar de volledige selecties van Liverpool en Ajax? Bekijk dan dit artikel.

Het mooiste moment van de wedstrijd vond nog vóór de aftrap plaats. Sven-Göran Eriksson, die leidt aan alveesklierkanker en naar verwachting niet heel lang meer te leven heeft, mocht voor één keer trainer van Liverpool zijn. Dit was een droom van de oud-trainer, die een staande ovatie kreeg toen hij het veld betrad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

wolfgang72
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Net als t huidige Ajax

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We kunnen goed merken dat Ajax in een grote vrije val zit!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen