Analisten Vandaag Inside lachen om kandidaten trainerschap Ajax: 'Dat is toch een wielrenner?'

28 maart 2024, 18:55
Foto: © Talpa

De analisten van Vandaag Inside hebben geen hoge pet op van de opties die momenteel worden voorgedragen als opvolgers van John van ’t Schip bij Ajax. De huidige trainer van de Amsterdammers zal komend seizoen niet in dezelfde rol aan de club verbonden zijn, dus moet Ajax op zoek naar een nieuwe coach.

Valentijn Driessen denkt dat de club uit de hoofdstad voor een lastige keuze staat. “Ze willen graag een Nederlander, maar de spoeling is dun. Pascal Jansen is vrij. Slot die gaat natuurlijk niet naar Ajax, want dan is ‘ie zijn leven niet zeker in Nederland en ook zijn familie niet. Frank de Boer zou kunnen, maar die denkt zelf dat ze niet bij hem zullen uitkomen.” De Boer was eerder succesvol in Amsterdam, waar hij vier keer landskampioen werd.

Artikel gaat verder onder video

Andere namen, die voor het grote publiek minder bekend zijn of alleen als assistent ervaring hebben passeren ook de revue. “Dan worden er nog een aantal lichtgewichten genoemd. Die Lijnders van Liverpool (daar werkzaam als assistent, red.) kun je geen hoofdtrainer maken.” Johan Derksen is het roerend met de journalist van De Telegraaf eens. "Lachwekkend."

Als laatst wordt de naam van de huidige coach van Jong Ajax nog genoemd door Driessen. “Dan heb je nog Dave Vos.” Derksen moest opzoeken wie dat was. “Die Vos kende ik nog niet eens. Dat is toch een wielrenner?” Met Jong Ajax staat Vos momenteel op de vijftiende plek in de Keuken Kampioen Divisie. De 40-jarige trainer staat sinds februari 2023 aan het roer bij de beloftenploeg.

Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ruud Gullit: 'Het gerucht in Amsterdam gaat dat hij de nieuwe trainer wordt, ik denk dat ook!'

Ruud Gullit denkt te weten wie de nieuwe trainer van Ajax wordt. Youri Mulder is het eens met zijn tafelgenoot bij Rondo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

evanzet
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Dat Derksen Vos niet kent, zegt meer over Derksen dan over Vos. Trouwens, wie is Derksen?

Goku
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ik kende hem ook niet

dilima1966
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Dave Vos moet ajax helemaal niet aan beginnen als hoofdtrainer met jong ajax staat hij zowat stijf onderaan met vos gaat het ook niet worden bij het eerste en lijnders ook niet als assistent prima niet als hoofdtrainer

The all blacks
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Dat is toch een wielrenner. Hij wil ook grappig zijn. Lijnders heeft hij alleen van horen zeggen. Weet totaal niet waar hij het over heeft.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Stop maar met speculeren want het gaat Pascal Jansen worden. Kan goed met Kroes door 1 deur en is 'zomaar' ontslagen bij AZ

DIESEL72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat moet Ajax niet doen word het Az kliek

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen