Aurélien Tchouaméni is woest: 'Dit is beschamend.' Vinícius Júnior houdt het bij één emoji

3 maart 2024, 08:39
Foto: © Imago

Real Madrid voelt zich bestolen na de uitwedstrijd tegen Valencia (2-2) van zaterdagavond. Een laat doelpunt van de Koninklijke werd niet toegekend door Jesús Gil Manzano, omdat de scheidsrechter vlak ervoor had gefloten voor het einde van de wedstrijd.

Manzano had zeven minuten aan blessuretijd toegekend, maar die liep flink uit. In de 99ste minuut was Real Madrid nog bezig aan een kansrijke aanval en verstuurde Brahim Díaz een voorzet vanaf de rechterflank. Jude Bellingham kopte raak, maar Manzano had al gefloten. Na afloop van de wedstrijd meldden boze spelers zich bij de scheidsrechter. “It’s a fucking goal”, riep Bellingham volgens de rapportage van Manzano. Hij gaf een rode kaart aan Bellingham, toen de wedstrijd dus al voorbij was.

Artikel gaat verder onder video

Meerdere spelers van Real Madrid komen met een reactie op sociale media. Vinícius Júnior plaatst simpelweg een lachende emoji op X, terwijl Aurélien Tchouaméni spreekt van ‘beschamende’ gebeurtenissen. Doelman Andriy Lunin plaatst op Instagram een foto waarop de discussie tussen Manzano en de spelers van Real Madrid te zien is. Hij plaatst enkele cynische klappende handjes bij de afbeelding.

Real Madrid blijft koploper in LaLiga

Real Madrid is boos, maar het is de vraag of het puntenverlies uiteindelijk ook duur zal zijn. De koploper van LaLiga heeft een voorsprong van zeven punten op nummer twee Girona en van negen punten op nummer drie Barcelona. Beide ploegen komen zondag nog in actie. Girona gaat op bezoek bij Real Mallorca; Barcelona reist af naar Athletic Club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ja dat sloeg nergens op. Daar had hij niet mogen af fluiten en ik mag hopen dat die rode kaart geseponeerd gaat worden.

Exitium
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Hij had prima af mogen fluiten, zolang de extra tijd er maar op zit. Enkel een strafschop moet in dat geval nog genomen worden. In alle andere gevallen hoort er afgefloten te worden als de blessuretijd verstreken is, ook bij corners, vrije trappen en situaties zoals deze. Dat het vaak niet gebeurt is een ander verhaal.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen