Borst kraakt 'ouwe lul' van Ajax: 'Iemand die zichzelf schromelijk overschat!’

18 maart 2024, 07:45
Foto: © Veronica Offside

Hugo Borst heeft in zijn column voor het Algemeen Dagblad keihard uitgehaald naar Jordan Henderson. De Engelse routinier kwam zondagmiddag, toen Ajax met grote moeite een gelijkspel 2-2 gelijkspel uit het vuur sleepte tegen Sparta, slecht voor de dag en ontvangt daardoor de nodige kritieken.

“Jordan Henderson blijkt niet alleen een ouwe lul, hij is ook iemand die zichzelf schromelijk overschat”, opent Borst zijn column. De Rotterdammer kon, net als onder meer Pierre van Hooijdonk, zijn ogen niet geloven toen de middenvelder een vrije trap op kansrijke positie opeiste. “Zoals hij Branco van den Boomen als een kleine jongen wegstuurde toen er op Het Kasteel een vrije trap te nemen viel! Zijn houding was misplaatst en beledigend”, haalt Borst uit.

Artikel gaat verder onder video

“Branco is de specialist. Zo'n (jongere) collega bevestig je als oudere speler. Want Branco heeft gewoon een betere trap in zijn benen dan de uitvreter die uit Saoedi-Arabië is komen aanwaaien”, vervolgt de columnist. De vrije trap van Henderson leverde uiteindelijk geen gevaar op voor het doel van Sparta-keeper Nick Olij.

Ajax pakte dus met veel moeite een punt op Het Kasteel. Arno Verschueren had de Amsterdammers namelijk met een dubbelslag op een 2-0 achterstand gebracht. Chuba Akpom maakte (op aangeven van Henderson) de aansluitingstreffer, terwijl Steven Bergwijn in de blessuretijd voor de 2-2 zorgde.

Ben jij het eens met de woorden van Hugo Borst?

Laden...
1170 stemmen

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zozo
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Vieze rat borst zou dat nooit over een gekleurde speler zeggen. Miezerig mannetje.

Laurens1
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ongeacht de kleur heeft hij wel een punt, Hugo

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen