Peter Bosz neemt bekritiseerde pupil apart: 'Hij had het moeilijk, dan ge je met hem zitten'

17 maart 2024, 19:55   Bijgewerkt: 17 maart 2024, 20:10
Foto: © Imago

Peter Bosz heeft het volste vertrouwen in buitenspeler Johan Bakayoko, die de laatste tijd redelijk bekritiseerd werd. PSV verloor afgelopen woensdagavond met 2-0 verloren van Borussia Dortmund, en is uitgeschakeld in de Champions League. Op zondagavond wacht FC Twente alweer. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt in het Philips stadion.

“Voor een jonge jongen is het sowieso moeilijk om stabiel te zijn, dat is wel waar het uiteindelijk om gaat. Dan is het ook nog een vleugelspits, dan is het ook alweer moeilijker om stabiel te zijn. Ik vind gewoon dat hij het goed doet, en ik zie gewoon dat zijn vorm weer terug begint te komen. Hij heeft na de winterstop een aantal moeilijke weken gehad, waarin hij het heel moeilijk had”, geeft Bosz toe bij ESPN.

Artikel gaat verder onder video

“En dan ga je met die jongen zitten, waar is hij nou goed in, en kun je hem meer in zijn kracht brengen”, legt Bosz uit voorafgaand aan het duel met FC Twente. Als de coach wordt gevraagd wanneer hij merkt dat Bakayoko beter wordt, legt Bosz uit: “Op de training. Dan zie je dat hij weer meer mensen opzoekt, op snelheid, en dat hij er weer binnendoor en buitenom langs gaat. Op die manier moet dat toch weer terugkomen.”

Volg de wedstrijd tussen PSV en FC Twente in ons liveverslag!

PSV is nog altijd ongeslagen in de Eredivisie en staat zeven punten los van Feyenoord, dat eerder op de zondag al won van SC Heerenveen met 2-3. De Eindhovenaren kunnen het gat dus naar tien punten brengen op de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen