Cristiano Ronaldo woedend: Portugees scheldt vierde official uit en komt met opvallend gebaar

27 maart 2024, 09:17
Foto: © BEINSports

Cristiano Ronaldo was zijn frustratie dinsdagavond niet de baas. De Portugese ster ging met zijn land ten onder in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Slovenië (2-0) en richtte zich na afloop tot de vierde official van dienst.

De 39-jarige aanvaller deed negentig minuten mee en verliet uiteindelijk met een woede-uitbarsting het veld. Zijn elftal was immers in de 72e minuut op achterstand gekomen door een doelpunt van Adam Gnezda Cerin. Vlak voor de openingstreffer claimde Ronaldo een strafschop, toen hij in de rug werd gelopen in de zestien.

Artikel gaat verder onder video

Voor Portugal werd het ná dit moment nog pijnlijker, toen Timi Elsnik de tweede Sloveense treffer maakte. Een gefrustreerde Ronaldo hield zijn emoties na afloop niet meer in bedwang en verliet in woede het veld. In zijn aftocht gebaarde hij met twee opgestoken vingers naar de vierde man. Naar verluidt zou Ronaldo de official daarnaast hebben uitgescholden.

Volgens de aanvaller van Al-Nassr werden hem twee penalty’s ontnomen. Op fanbeelden is vervolgens te zien dat Ronaldo het stadion in sneltreinvaart verlaat.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Walging om Memphis in catacombe: ‘Wat een afgang! Erger dan het broodje kroket van Kramer’

Memphis Depay heeft vlak voor de aftrap van het oefenduel met Schotland (4-0) voor frustratie gezorgd bij voetbalminnend Nederland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen