‘Erik ten Hag wil twee Nederlanders aan selectie toevoegen bij Manchester United’

2 maart 2024, 14:26
Foto: © Imago

Manchester United heeft een oogje laten vallen op Denzel Dumfries en Jeremie Frimpong. De Engelse grootmacht is nadrukkelijk op zoek naar een vervanger van rechtsachter Aaron Wan-Bissaka, wiens contract aankomende zomer afloopt.

Italiaanse journalist Rudy Galetti meldt zaterdagochtend dat United zowel Dumfries, als Frimpong op het oog heeft als mogelijke vervangers. Of er sprake is van concrete belangstelling, is nog maar de vraag. Frimpong heeft bij Bundesliga-koploper Bayer Leverkusen een afkoopclausule van veertig miljoen euro.

Artikel gaat verder onder video

Dumfries geldt waarschijnlijk als een goedkoper alternatief voor Manchester United. Het contract van de rechtsback van Internazionale loopt in de zomer van 2025 af en de verwachting is dat er geen verlenging gaat plaatsvinden.

Datzelfde geldt voor Wan-Bissaka bij United. Hoewel The Red Devils graag doorwillen met de verdediger, lopen de contractgesprekken stroef en lijkt het erop dat de 26-jarige back in de zomer gaat vertrekken. Bovendien geeft trainer Erik ten Hag momenteel de voorkeur aan rechtsachter Diogo Dalot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

frimpong gaat toch geen conference league spelen met man united als hij chamions league kan spelen met leverkuzen

Ajeto!
Link gekopieerd!
  18
  + 1
avatar

Dat zal toch een financiële overweging zijn. Hij verdiend nu tussen de 4 en 5 miljoen. Net waar je kijkt. Die engelsen zijn gek genoeg om er een paar miljoen bovenop te gooien. Martinez bijvoorbeeld zit rond de 7.2 miljoen. Je bent gek als je het niet doet

Laurens1
Link gekopieerd!
  11
  + 1
avatar

Geestig toch dat deze zelfingenomen tukker kennelijk geen zelfreflectie heeft! Je bent bezig aan je laatste maandjes Erik, NIETS GEPRESTEERD na zoveel te hebben geïnvesteerd!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen