Fans spreken van schande tijdens Heracles - Almere City: 'VAR en KNVB zijn het he-le-maal kwijt'

4 maart 2024, 12:14
Foto: © ESPN

Thomas Robinet kreeg in de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Almere City de rode prent voor een elleboog in het gezicht van Kelvin Leerdam. Er ontstond veel discussie over deze rode kaart na het ingrijpen van de VAR. De Fransman van Almere sprong in de lucht om de bal weg te koppen, maar raakte met zijn arm dus de Heracles-verdediger. Veel fans spreken schande van de beslissing van de arbitrage.

Scheidsrechter Dennis Higler floot in eerste instantie niet eens voor een overtreding, maar omdat Leerdam geblesseerd op de grond lag werd het spel toch stilgelegd. De scheidsrechter werd naar het scherm gehaald door de VAR, hierna volgde de rode kaart voor de spits van Almere City. De uitploeg stond met 1-2 voor in het Erve Asito, maar kreeg uiteindelijk nog de deksel op de neus, en moest genoegen nemen met een punt.

Artikel gaat verder onder video

Ook oud-scheidsrechter Mario van der Ende heeft de situatie van de rode kaart meegekregen. “Straks even naar de rode kaart van Thomas Robinet kijken. Volgens velen een weer overdreven getoonde kaart waar seponeren het vervolg op is”, schrijft hij op X, voorheen Twitter. Veel reacties op het internet zijn verwijtend naar de VAR en de KNVB.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Zolang er een bijzonder ondeskundige VAR er zit en een slechte scheidsrechter krijgen we zulke vreemde beslissingen. De grootste schuldige is hier de KNVB met hun willekeur van regeltjes en zeker de scheidsrechterbaas die er zelf geen bal van snapt en kent en die moet dan een oordeel geven tegenover een stel minder dan amateurs van een VAR. Daar kun je net zo goed pas beginnende pupillen neerzetten die weten de regeltjes nog beter dan heel de VAR. Hoe maken wij het voetballen kapot en geen wonder dat er steeds meer spelers stoppen met dat idiote gedoe van de KNVB.

KROTJE
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Al eerder geconstateerd dat Higler veel beslissende fouten maakt(e), maar de KNVB blijft hem maar als scheidsrechter aanstellen.

Oud keeper
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Higler allerslechtste scheidsrechter.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen