Scheidsrechter Drew Fischer keihard voor Santiago Giménez: 'Hij gaat zelfs geel geven'

25 maart 2024, 08:45
Foto: © ESPN

Feyenoord-spits Santiago Giménez zal met een teleurgesteld gevoel terugkijken op de afgelopen interlandperiode met de Mexicaanse nationale ploeg. De topschutter van de regerend kampioen van Nederland verscheen in de halve finale van de CONCACAF Nations League tegen Panama helemaal niet binnen de lijnen en moest het in de eindstrijd tegen de Verenigde Staten doen met een invalbeurt. Mexico verloor met 0-2 en Giménez kreeg ook nog eens geel voor een schwalbe.

De aanvalsleider was in de eerste helft van dit seizoen niet te stoppen. Giménez maakte in de Eredivisie de ene na de andere treffer en liet zich ook in de groepsfase van de Champions League gelden. Maar de status die hij geniet bij Feyenoord, heeft hij zeker nog niet in de nationale ploeg. Voor de jaarwisseling moest Giménez het al regelmatig doen met een invalbeurt en in de eerste twee interlands van het nieuwe kalenderjaar was hij definitief veroordeeld tot een reserverol. Tegen Panama kwam hij dus helemaal niet in actie en in de finale tegen de Verenigde Staten was er slechts een invalbeurt van 25 minuten voor hem weggelegd.

Artikel gaat verder onder video

Daarin kon Giménez niet voorkomen dat de Amerikanen met de eindzege aan de haal gingen. De centrumspits leek ruim een kwartier voor het einde van de reguliere speeltijd een strafschop te versieren. Scheidsrechter Drew Fischer wees in eerste instantie na de stip, maar nadat hij door de VAR naar de zijkant was geroepen kwam hij terug op die beslissing. Géén strafschop. In plaats daarvan ontving Giménez een gele kaart voor een schwalbe. De spits is er dus niet in geslaagd om zijn zelfvertrouwen een boost te geven. Giménez heeft in de tweede seizoenshelft een stuk meer moeite met doelpunten maken. De teller staat vooralsnog op vier: drie in de Eredivisie, eentje in de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Deze jongen heeft maanden boven zijn kunne gespeeld, tja terugval lag in de lijn der verwachtingen. Echte TOP komt nog niet naar Feyenoord, misschien wel als ze langer Cl mogen spelen en dat hatelijke éne sterretje van het shirt is.

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Laurens1, een beetje rustig a.u.b. Laat ons op Ajax focussen, is belangrijker, dit seizoen nog niet helemaal misschien, maar ondanks pessimisme kan het reuze meevallen. Ajax heeft al genoeg geleden door die 'oplichter' Mislintat. Fijne zonnige dag.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Ajacied weet je dat je nu heel gevaarlijk bezig bent hè.. Santiago in deze vorm is beter dan enig Ajacied. Karma will come 7 april.

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Rudolf, 7 april is voor Ajax in dit seizoen totaal onbelangrijk, ook als het zwakke Ajax verliest (wat volgens de ongeschreven voetbalwet de verwachting is), maar een gelijkspel of toch een overwinning van Ajax in het hol van de leeuw zou eerder voor Feyenoord een imago-aderlating zijn. Niet 7 april als goedkoop argument gebruiken. Ik denk dat men bij Ajaxzijde zwaar gemotiveerd is en als het NEC gelukte een gelijkspel te halen dan is veel mogelijk. Wij wachten het wel af.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Hahaha een klassieker hoe kan je dat nou onbelangrijk noemen. Ajax strijd nog voor de play offs. Ga jij jezelf alvast even indekken ? NEC is ook 3 klassen beter. En als je zelf verliest van de amateurs wat praat je dan weer een onzin zeg. Ze zijn diep gedaald in Amsterdam

Rudolf21
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

De laatste keer dat Feyenoord verloor in alle competities was tegen Celtic uit na een discutabele penalty. Jullie worden opgevreten in de Kuip.

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Rudolf21, een zeer zwak Ajax als tegenstander is geen klassieker, ja in je hoofd zo lang het jou uitkomt. Het komende seizoen zal het misschien een klassieker worden. De klassieker van dit moment is/was Feyenoord/PSV of omgekeerd, niet naar goedkope redenen zoeken. Waarom zou ik me indekken, voor wie ? Ja NEC is misschien wel 4/5 klassen beter dan Ajax en NEC gaat ook misschien de Beker winnen, ben je nu boos als ik dit zeg ? Wees nou eens volwassen, denk volwassen en droom niet in fata morgana's en doe niet aan wensdenken, jouw Feyenoord heeft internationaal geen bal bereikt en staat 10 punten achter op PSV, dus 10(!) punten. Ja dat klopt ze zijn in Amsterdam door oplichting diep gedaald, maar je vergeet dat jouw Feyenoordje voorheen vaak diep gezonken was man man man, denk alleen maar aan de 10-0 bij PSV en als Advocaat niet geweest was dan was ondanks Slot Feyenoord ook maar middenmootje gebleven, niet nu stoer doen. Laat ons maar de nabije toekomst afwachten dan spreken wij elkaar weer.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ik ben nooit boos Krotje. Dat zijn de meerendeel Amsterdammers hier. De zon schijnt in Rotterdam. Denk jij maar aan het verleden ik kijk naar de toekomst.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Feyenoord heeft meer punten dan vorig seizoen, PSV heeft het geluk mee dit seizoen en wordt terecht kampioen. Zegt verder niks over de prestaties van Feyenoord.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

hahaahahahaha laurens het kleine hatertje dat worden nog moeilijke vervelende jaren voor jou.

gtsb
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Krotje de huichelaar is er weer hoor. Nu is ineens 7 april niet belangerijk . Terwijl hij hier al maanden roept 7 april 7 april . Wat een gozertje . Je weet niet eens wat je allemaal roept huichelaar

Rudolf21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En dat gelul over 10 punten. Feyenoord kan makkelijk dit seizoen 80 punten halen dat is normaal gesproken een kampioenschap. En zonder Feyenoord was PSV al kampioen geweest. Krotje is de weg kwijt.

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Rudolf21, het afgelopen seizoen is ook "het verleden" en jij bent er nog steeds in blijven hangen en het is ontzettend moeilijk om jou dit duidelijk te maken.

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Prima hoor Rudolf21, droom maar lekker en over een paar maanden praten wij weer verder, veel sterkte toegewenst. Echt niet onrustig, boos en overspannen worden door steeds maar die 10 punten onder je neus gewreven te worden Rudolf21, jij en je maatjes doen het (nog) steeds met die rotzooi elke keer bij Ajax, koekje van eigen deeg. Ik weet het de waarheid is hard, maar wees een kerel. O ja 10 punten zijn 3 verlieswedstrijden en 1 gelijkspel, dan nog telt het doelgemiddelde, gaat PSV nooit overkomen.

Bean2
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laurens rustig aan! Gimenez zit gewoon in een vormdop dat overkomt iedereen weleens. Bijvoorbeeld Brobbey was het in de eerste seizoenshelft kwijt en die scoort nu ook bijna wekelijks. Ik probeer van voetbal te genieten. Ook al speelt Brobbey bij de rivaal, ik vind hem sympathiek omdat hij gewoon zegt wat hij denkt en het is een hele goede spits. Kortom je wilt geen tweede Bean worden ;)

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Santi is uit vorm, heeft het moeilijk, maar komt er wel. Nog lekker een seizoen in de kuip

Rudolf21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jorgensen vergelijken met Santi. Na de transferperiode in de zomer blijkt dat al jou hoop weer in duigen valt en wordt de haat alleen maar weer groter.

Exitium
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Wat is hier keihard aan? Amerikaan schopt een halve meter langs Gimenez en hij probeert een penalty te versieren, dan is een gele kaart niet meer dan logisch.

De stoker
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Zou hij weer om geel gevraagd hebben zoals hij iedere wedstrijd doet en nu lekker zelf de kaart gekregen hebben???

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Als ik af en toe wat beelden van de MLS te zien krijg dan is het voetbal daar ontzettend gegroeid vandaar die overwinning van team USA op Mexico en dat kan je ook aan de Amerikanen van PSV zien, toppers.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen