Boulevard: Gedrag op Instagram leidt tot vraagtekens over relatie Ihattaren en Yasmine Driouech

11 maart 2024, 00:15
Foto: © Instagram

Mohamed Ihattaren en Yasmine Driouech lijken zich in zwaar vaarwater te bevinden. Het koppel heeft op sociale media stappen gezet die kunnen duiden op relatieproblemen.

Het juicekanaal Reality FBI meldt dat Ihattaren en Driouech alle gezamenlijke foto's hebben verwijderd, dat ze allebei hun profielfoto hebben veranderd, dat elkaars namen zijn verwijderd uit de Instagram-bio's en dat ze elkaars familieleden hebben ontvolgd. Wel volgen ze elkaar nog.

Ihattaren en Driouech maakten in mei vorig jaar bekend dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven. Ondertussen loopt een zaak tegen Ihattaren voor de vermeende mishandeling van Driouech in februari 2023, toen ze nog niet getrouwd waren.

Artikel gaat verder onder video

Ihattaren verbond zich in december vorig jaar, in het bijzijn van zijn partner, aan Slavia Praag. Sindsdien werkt hij toe naar zijn rentree op het voetbalveld. Het laatste nieuws dateert van 30 januari, toen Slavia bekendmaakte dat Ihattaren in het B-team is geplaatst om te werken aan zijn fysieke gesteldheid.

FCUpdate is sinds jaar en dag een platform voor het laatste voetbalnieuws. Omdat we merken dat onze bezoekers behalve het ‘harde’ nieuws ook behoefte hebben aan lichtere onderwerpen, besteden we in de rubriek Boulevard zo nu en dan aandacht aan de ontwikkelingen in de privélevens van de topvoetballers. Omdat we weten dat niet iedereen zulke artikelen waardeert, kiezen we ervoor om het woord ‘Boulevard’ in de kop te zetten, zodat lezers het nieuws kunnen herkennen en desgewenst kunnen overslaan.

© Reality FBI
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren op dit artikel.