Hélène Hendriks pakt de camera en heeft intieme boodschap voor Johan Derksen

7 maart 2024, 22:56
Foto: © SBS6

Hélène Hendriks wenst Johan Derksen veel beterschap toe. Derksen ontbrak donderdagavond bij Vandaag Inside, omdat hij is geveld door de griep.

Vlak voordat het reclameblok begon, pakte Hendriks de camera. "Waar is die camera? Johan, tot snel hè. Tot morgen. Dag schatje!", zei ze tegen Derksen.

René van der Gijp zei aan het begin van de uitzending dat Derksen geveld is door een reisje naar Londen, waar hij afgelopen weekend samen met John de Bever naar een wedstrijd van Arsenal ging. "We moeten ook een beetje rekening met zijn leeftijd gaan houden. Het mannetje is 75 jaar, dat is niet niks. Zo’n reisje naar Londen… Dan moet hij om 05.00 uur op en om 07.00 uur vliegen. Dan slaap je niet lekker. Na de wedstrijd stond hij 2,5 uur op de taxi te wachten in de kou. Hij moet een beetje oppassen", zei Van der Gijp.

Artikel gaat verder onder video

De laatste keer dat Derksen ontbrak in een uitzending, was op 2 maart 2023. Ook toen werd hij geveld door de griep. Vier jaar daarvoor ontbrak Derksen na een nachtelijke val, die leidde tot een lichte hersenschudding, gecompliceerde armbreuk en diverse verwondingen.

Bekijk de boodschap van Hélène Hendriks in onderstaande video.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen