Davy Klaassen baart opzien met merkwaardige actie vóór gemiste strafschop

14 maart 2024, 12:25   Bijgewerkt: 14 maart 2024, 12:32
Foto: © Ziggo Sport

Davy Klaassen werd woensdagavond de schlemiel bij de uitschakeling van Internazionale in de Champions League. De Italiaanse grootmacht moest, mede dankzij een misser van Klaassen in de penaltyserie, het hoofd buigen voor Atlético Madrid in de achtste finales van het miljardenbal. Op social media gaat een opmerkelijk beeld rond van de Nederlander, die al voordat hij zijn penalty genomen heeft het hoofd schudt.

De oud-Ajacied werd in de 111e minuut in het veld gebracht door trainer Simone Inzaghi en moest aanleggen bij de derde penalty van Inter in de strafschoppenserie. Nadat Alexis Sánchez al eerder miste voor zijn ploeg, zag ook Klaassen zijn inzet gekeerd worden door Jan Oblak. Even later miste ook Lautaro Martínez namens Internazionale.

Artikel gaat verder onder video

Klaassen is de gebeten hond op sociale media na zijn gemiste strafschop. Twitteraars kijken met verbazing naar de actie van Klaassen, die ogenschijnlijk weinig vertrouwen leek te hebben in zijn penalty. Al voordat de Nederlander aanlegde, schudde hij het hoofd. Enkele seconden later ranselde Oblak de strafschop uit de rechterhoek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen