Johan Derksen kent geen genade en is vernietigend: 'Onverantwoord, dom en onaanvaardbaar!'

27 maart 2024, 09:13   Bijgewerkt: 27 maart 2024, 09:26
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen heeft dinsdagavond in het programma Vandaag Inside uitgehaald naar Joshua Brenet, die wegens een veroordeling per direct lijkt te gaan vertrekken bij FC Twente. De verdediger is in de rechtbank van Almelo veroordeeld tot een celstraf van vier weken, wegens het tot twee keer toe rijden nadat hij zijn rijbewijs had moeten inleveren.

De uitspraak in de Almelose rechtbank viel hoger uit dan de eis van de officier van justitie: "Heel opvallend, want de eis was lager. Hij was ook niet op komen dagen bij de rechter", zegt Knoester, die weet dat niet aanwezig zijn in een rechtszaal niet meewerkt. "Die jongen (Brenet, red.) van FC Twente maakt er ook wel een zooitje van", haakt Derksen in, die goed begrijpt dat FC Twente van de verdediger af wil: "Als je zonder rijbewijs in een auto gaat rijden, is dat onverantwoord en dom."

Artikel gaat verder onder video

De Snor vervolgt: "Hij is ook veroordeeld voor huiselijk geweld, dat vind ik onaanvaardbaar. In de horeca misdraagt hij zich. Ik vind dat een club met hem moet stoppen, maar dat doen ze nou ook. Ze hebben ooit eerder een speler met huiselijk geweld op staande voet ontslagen", doelt Derksen op Jody Lukoki, die in het verleden zonder wedstrijd gespeeld te hebben moest vertrekken bij de Tukkers.

Naar verwachting worden de formaliteiten spoedig afgerond en is Brenet binnenkort clubloos. FC Twente wacht het hoger beroep van Brenet niet af en wil dat de wegen zo snel mogelijk scheiden. De verwachting is dat dit snel gaat lukken. De dertigjarige rechtsback speelt sinds januari 2022 voor FC Twente en kwam tot 74 officiële wedstrijden voor de club. In de zomer liep Brenet uit zijn contract in de Grolsch Veste.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Walging om Memphis in catacombe: ‘Wat een afgang! Erger dan het broodje kroket van Kramer’

Memphis Depay heeft vlak voor de aftrap van het oefenduel met Schotland (4-0) voor frustratie gezorgd bij voetbalminnend Nederland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen