Kenneth Taylor wijst beste vriend bij Ajax aan: 'We zijn gewoon een soort broers van elkaar'

19 maart 2024, 12:58
Foto: © Imago

Kenneth Taylor heeft een goede relatie met ploeggenoot Brian Brobbey bij Ajax. De middenvelder en de aanvaller beschouwen elkaar als broers, zegt Taylor tegen Voetbal International.

"We spelen nu al dertien jaar samen bij Ajax. We zijn gewoon een soort broers van elkaar. We voelen elkaar goed aan en in het veld is dat ook zo. Onze band is heel goed", legt Taylor uit.

Artikel gaat verder onder video

Taylor is dan ook blij voor Brobbey, die inmiddels vast onderdeel lijkt van het ‘grote’ Oranje. In de komende interlands is Brobbey er vanwege een blessure echter niet bij. Zelf speelt Taylor in de komende interlandperiode voor Jong Oranje. “Ik ben heel blij voor hem dat hij bij het eerste zit. Het is ongelukkig dat hij geblesseerd moest afhaken. Ik ben heel trots op hem.”

Taylor gaat ook in op de kritiek die hij gedurende het seizoen heeft ontvangen van supporters en analisten. De jeugdexponent geeft toe dat zijn spel 'beter kan', maar draait in zijn ogen geen slecht seizoen.

“Op een of andere manier is negatief nieuws leuker dan positief nieuws voor de mensen. Dat scoort gewoon beter”, zegt Taylor. “Ik ken zelf m'n cijfers dondersgoed en daarom geef ik niet zoveel om wat de anderen zeggen. Kritiek is goed en daar kan je van leren maar ik weet zelf hoe ik speel en wat m’n cijfers zijn.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Richard
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

the loser brothers!

Rudolf21
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Waarom is een speler van Jong oranje en een geblesseerde overschatte speler nieuws ? Niet veel mensen interesseert dit verder.

Laurens1
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Omdat hij bij Ajax speelt is hij overschat. Hoor Fabio Capello altijd nog over Feijenoord, die voetballen in het land waar Ajax vele jaren de dienst uitgemaakt heeft met mooi voetbal zonder hulp van de scheidsrechter konden zij steeds kampioen worden!

Waarom19
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Taylor is toch de zoon van Toni Boltini en hoort daar in het circus thuis

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen