Kraay biedt met betraande ogen zijn excuses aan: 'Ik heb meegedaan aan de beeldvorming'

3 maart 2024, 11:08
Foto: © ESPN

Hans Kraay junior heeft spijt van zijn uitspraken in het verleden over NEC-keeper Jasper Cillessen. Met betraande ogen neemt de analist van ESPN zijn woorden terug in een uitzending van Goedemorgen Eredivisie.

Cillessen voorkwam dinsdagavond een nederlaag tegen SC Cambuur in de halve finale van de KNVB Beker, met een prachtige redding op een kopbal van Milan Smit. In de verlenging trok NEC de wedstrijd naar zich toe. Cillessen stond Kraay na de wedstrijd te woord en zei dat hij hiervoor is teruggekeerd in Nijmegen. Met betraande ogen keek Kraay vijf dagen later weer naar het interview. “Na afloop was hij geraakt. Alle criticasters mogen criticasters blijven, ik heb er ook bij gehoord. Maar heel knap Jasper, heel knap.”

Artikel gaat verder onder video

“Van een nationale pispaal tot bekerheld van NEC”, vat de oud-voetballer samen. “Anderhalf jaar geleden is suikeroom en NEC-supporter Marcel Boekhoorn met zijn privévliegtuig geland in de tuin van Cillessen in Valencia en nam hij hem mee naar NEC. Daar keepte hij geweldig, maar na een paar maanden en een paar ketsers kreeg die arme Cillessen het zo ongelooflijk voor de kiezen… Spelers die met hem gespeeld hebben in het Nederlands elftal zeiden dat het een heel vervelende jongen was (Rafael van der Vaart noemde hem ‘een beetje een naar mannetje’, red.).”

“Dat penaltygedoe, waar ik ook aan meegedaan heb – ik heb ook weleens gezegd dat hij eerder bij de cornervlag ligt dan er een aanloop wordt genomen – sorry daarvoor, dit is een mea culpa”, vervolgt Kraay. “Dit was de tweede grote aanval op hem. Hij heeft getwijfeld, hij heeft gehuild, hij heeft in een heel diep dal gezeten, maar hij heeft zich teruggeknokt. Met als gevolg dat hij in de 86ste  minuut van de halve finale een prachtige en cruciale redding maakt op een kopbal van Cambuur.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Swiebertje
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Cillissen blijft een naar mannetje, wat Hans Draaideur er ook van vindt.

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Neem aan dat jij Cillissen persoonlijk kent?

Hans van Roest
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Nee, die kampers v.d. Vaart, Sneider en v d. Meij zijn toffe jongens...

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    38
    + 1
avatar

Ik kan jou verzekeren dat Cillissen absoluut geen naar mannetje is. Dat een veel te dikke patjepeeër dat beweerde zegt meer over hem dan over Cillissen.

BENNINK24
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Weet wat je ziet, en hoe ie doet, dan oogt ontzettend arrogant en vervelend, maar goed zijn er meer van !!!

BENNINK24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach die kraay spoort toch niet !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen