Kraay junior ziet speler bij Oranje die klagende ploeggenoten aanspreekt onder de douche

27 maart 2024, 00:05
Foto: © ESPN

Jan Joost van Gangelen en Hans Kraay junior hebben veel vertrouwen in Virgil van Dijk als aanvoerder van het Nederlands elftal. Dat zegt het duo van ESPN dinsdagavond na het oefenduel van Oranje in en met Duitsland (2-1 verlies).

“Hij is een goede kapitein, vind ik. Hij probeert de rest ook aan te sturen”, zegt Van Gangelen over Van Dijk. Kraay junior is het volledig eens met de presentator en denkt dat de verdediger van Liverpool een belangrijke rol vertolkt binnen de kleedkamer van bondscoach Ronald Koeman. “Het is heel erg lekker als je als trainer blind kunt vertrouwen op je aanvoerder.”

Artikel gaat verder onder video

“In zo’n groep van 23 spelers zijn er altijd terpentijnzeikerds, teleurgestelde spelers, die elkaar opzoeken en samen onder de douche klagen over de trainer”, legt Kraay junior uit. “Als Van Dijk dat hoort, dan stapt hij die douche binnen en zegt hij: de trainer heeft toch altijd gezegd dat je bij hem terecht kunt? Je moet dáár lopen terpentijnzeiken. Daar zijn er maar weinig van. Hij is gewoon een echte kapitein”, stelt de oud-voetballer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen