Michiel Kramer ergert zich kapot aan Feyenoord-speler: ‘Doe eens normaal, maat!’

2 maart 2024, 09:56   Bijgewerkt: 2 maart 2024, 13:49
Foto: © FC Rijnmond

Ondrej Lingr werd donderdagavond de held van Feyenoord in de halve finale van de TOTO KNVB Beker. Kort na zijn invalbeurt zette de gelegenheidsspits de 2-1 op het scorebord, waardoor de Rotterdammers de finale van bereikten. Uit vreugde trok Lingr zijn shirt uit, en hier is Michiel Kramer niet van gediend.

Zo laat de spits van RKC Waalwijk weten in de uitzending van FC Rijnmond. “Shirt uittrekken heb ik nooit begrepen, nee man. Misschien omdat ik geen goed lichaam heb”, begint de aanvaller, die ook supporter is van Feyenoord. “Kijk, dan heb je dit hesje aan. Wat wil je laten zien dan?”, vraagt hij zich vervolgens hardop af.

Artikel gaat verder onder video

“Houd gewoon je shirt aan maat! Doe eens normaal. Zelfs ons carnavalsshirt zou ik gewoon lekker aanhouden”, gaat Kramer verder. Journalist Dennis van Eersel heeft een andere mening. “Het is een belangrijke goal waardoor Feyenoord naar de finale gaat. Hij moet het telkens met korte invalbeurten doen, dus ik snap dat hij die euforie dan heeft.”

Lingr stond twee minuten en 47 seconden in het veld toen hij zorgde voor het winnende doelpunt tegen de huidige nummer zes van de Keuken Kampioen Divisie. De Tsjech wist op aangeven van Luka Ivanusec doelman Hidde Jurjus te passeren. Hierdoor speelt Feyenoord op 21 april de bekerfinale tegen NEC.

Begrijp jij de actie van Lingr?

Laden...
1660 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Oud keeper
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Michiel Kramer: alles beter dan iemand het ziekenhuis in schoppen.

gtsb
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Dan moeten er vele spelers een keer normaal gaan doen . Volgens mij heb ik het kramer zelf ook wel zien doen . Ik vind die kramer wel lachen trouwens maar dat betekent niet dat ik het overal mee eens ben. Veel mensen in de media beginnen ook vaak in zichzelf te geloven

0laf
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Shirt uittrekken is zo zinloos. Zoveel andere manieren om een doelpunt te vieren en/of emoties te ontladen, zonder een kaart op te lopen.

Oud keeper
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Just like Ronaldo.

gtsb
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Ach we maken tegenwoordig ook overal een probleem van . Voetbal is ook emotie . Zolang het allemaal binnen de perken blijft is het toch prima in mijn ogen . Gaan we bewust mensen beledigen of duurt het heel lang dan wordt het wat anders

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen