PSV bevestigt: Isaac Babadi zet handtekening onder meerjarig contract

2 maart 2024, 12:36
Foto: © Imago

PSV is er officieel in geslaagd om Isaac Babadi langer vast te leggen. De achttienjarige middenvelder zette zaterdagmiddag zijn handtekening onder een contract tot medio 2028. Daarmee troeven de Eindhovenaren liefst 26 clubs af, waaronder Feyenoord.

Het nieuws werd vrijdagmiddag al bevestigd door onder meer FCUpdate-journalist Mounir Boualin. Daarmee komt de maandenlang soap rondom het talent eindelijk ten einde. Het grote talent werd de afgelopen tijd in verband gebracht met onder meer Ajax en Feyenoord. Vooral de regerend kampioen van Nederland zou erg gecharmeerd van hem zijn. Er gingen geruchten dat Babadi met Feyenoord-trainer Arne Slot had gepraat over een overgang.

Artikel gaat verder onder video

Babadi heeft zijn contract dus met vier jaar verlengd in Eindhoven. PSV slaat hiermee een grote slag. Jeroen Kapteijns meldt op X dat liefst 26 clubs interesse toonden in de middenvelder. Met het oog op zijn ontwikkeling wilde Babadi in Nederland blijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Leuk voor hem en PSV, zullen zien als hij slaagt. In NL ben je namelijk gauw een supertalent

boyke
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Bijzonder pijnlijk hoe juffrouw Bean weer reageert terwijl hij niet eens weet hoe het spel gespeeld is geworden. Laat Babadi een hele goede aankomende talent zijn. hij heeft een heel erg laag spel gespeeld door Feyenoord te gebruiken om bij PSV meer te kunnen gaan verdienen. Schande dat zo'n snotneus die nog alles moet bewijzen zo handelt of althans zijn zaakwaarnemer zijn broer. Feyenoord heeft zich laten gebruiken en dat is wel erg triest te noemen ondanks ze totaal niets verkeerd hebben gedaan. Mister Bosz die volgend jaar ook weg is heeft hem overtuigd niet naar Feyenoord te gaan aangezien mister Bosz daar bijzonder gefaald heeft en zo revanche wil halen op zijn ex werkgever. Ik gun die jongen van alles en zeker ook succes en hoop dat hij zijn wens kan laten uitkomen. Wat Bean zegt hier is het slechtste in de mensheid hem zelve en een jongen die nog in een opvoedkundig tehuis moet gaan vertoeven. Enige kennis van zaken heeft hij niet dan een club afzeiken en wij trappen er in door te reageren en meneer die de domheid zich zelf is lacht in zijn vuistje. Nou ik zal niet om je lachen nog janken alleen denken dat ik nog te doen heb met een baby die het leven nog eens onder ogen moet komen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen