Rafael van der Vaart geniet: ‘Mooi toch? Naar hem luister je graag, hij geeft leuke interviews’

27 maart 2024, 08:21
Foto: © NOS

Rafael van der Vaart geniet van de interviews van Joey Veerman, zo vertelt hij in de nabeschouwing van de NOS op de wedstrijd tussen Duitsland en Nederland (2-1). De PSV-middenvelder verscheen na afloop voor de camera’s en maakte een goede indruk op de oud-international.

Veerman tekende in de vierde minuut van de wedstrijd voor de openingstreffer en tevens zijn eerste doelpunt in het shirt van Oranje. “Op dat moment zit je in een soort bubbel als je je eerste goal voor Nederland maakt. Normaal juich ik altijd heel intens als ik scoor, maar dat was volgens mij nu een beetje rustig. Ik denk dat ik gewoon heel blij van binnen was”, sprak de middenvelder tegenover de NOS.

Artikel gaat verder onder video

“Mooi toch?”, reageert Van der Vaart na het zien van het interview. “Het is een mooie kerel natuurlijk. Naar hem luister je wel graag in een interview. Buiten dat je hem graag ziet spelen, is hij ook leuk voor de camera”, stelt de analist.

Veerman acht de kans op een basisplaats op het EK echter klein, als Frenkie de Jong terugkeer in het elftal. “Hij zegt zelf dat de beste speler van het Nederlands elftal op zijn positie staat. Ik denk dat hij het heel realistisch inziet”, zegt Pierre van Hooijdonk, die weliswaar betere optredens van Veerman heeft gezien. “Hij heeft altijd wel een paar aardige balletjes, maar hij had ook best wel wat balverlies, voor zijn doen”, aldus Pi Air.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Sneijder hoorde opvallend geluid uit kamer Promes en Depay: 'Ik ging naar binnen, Memphis liep boos weg'

Wesley Sneijder vertelt bij Veronica Offside een anekdote over zijn tijd bij het Nederlands elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Tjon,I
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Veerman is een aardige gozer,heeft een goede trap maar voor de absolute top is hij niet atletisch genoeg . Van der Vaart is een naïefeling. Mede door zijn traagheid kon Iniesta in 2010 scoren .
Ik denk dat NL toen met Seedorf erbij ,Spanje in de finale had verslagen . Een middenveld met Snijder en Seedorf was toen werekdkampioen geworden .Het buitenland lachte ons uit om het links laten liggen van Seedorf zoals men tijdens euro 2000 Hasselbaink ,die in alle grote competities topscorer was, thuisliet en NL vervolgens alle strafschoppen miste . De straf voor discriminatie.De Engelsen schreven hierover : NL schiet zich weer in de voet ;Eigenwijze Nederlanders.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen