Ramaj trekt lange neus: 'Steijn is weg en ik ben er nog, dus alles is goed'

19 maart 2024, 07:32
Foto: © Imago

Diant Ramaj vindt dat hij onheus is behandeld door voormalig Ajax-trainer Maurice Steijn. De keeper kreeg onder Steijn geen kans om zich te bewijzen, ook niet toen concurrent Gerónimo Rulli vroeg in het seizoen geblesseerd raakte. Na het vertrek van groeide Ramaj wél uit tot eerste keeper en wordt hij gezien als een van de weinige lichtpuntjes bij Ajax.

Ramaj kwam afgelopen zomer voor vijf miljoen euro over van Eintracht Frankfurt, meldde het Algemeen Dagblad. Door 'onwaarschijnlijke bonussen' kan het bedrag met nog eens vier miljoen euro oplopen. “Sven Mislintat zag iets in mij wat anderen niet zagen, want van nummer twee bij Frankfurt naar Ajax is een heel grote stap. Maar hij zag de potentie in mij”, vertelt Ramaj in een interview met Voetbal International.

Artikel gaat verder onder video

“Aan het begin was iedereen aan het praten: ‘Wat doet hij, waarom geeft hij zoveel geld uit aan hem?’ Iedereen weet wat er aan het begin gebeurd is, ik bleek ineens niet de tweede keeper te zijn, toen Gerónimo Rulli uitviel”, zegt Ramaj, die destijds op de bank bleef ten faveure van Jay Gorter. “Het was een moeilijke periode voor mij en natuurlijk ook voor de club. Maar ik ben hard blijven werken, zoals altijd. En toen de kans kwam, heb ik hem gegrepen, ik denk op de juiste manier. Nu ben ik blij dat ik me niet heb laten kennen.”

Lees ook: Ruud Gullit: 'Het gerucht in Amsterdam gaat dat hij de nieuwe trainer wordt, ik denk dat ook!'

Ramaj geeft aan dat Steijn ‘iedere dag’ op de training heeft kunnen zien wat de keeper nu laat zien in de wedstrijden. “En toch zei hij dat ik er niet klaar voor was. Ik denk dat ik deze behandeling niet verdiende van hem”, blikt de Duitser terug. “Maar ja, je ziet het: hij is weg en ik ben er nog, dus alles is goed. Het was een moeilijke periode, maar soms is het leven zo. Het maakt je sterker, denk ik.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

De stoker
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ze zijn allemaal aan het natrappen maar veel is er niet veranderd qua resultaten

Bei-uns-ist-alles-besser
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Nee? Van plaats 18 naar 5 is geen verandering? De stoker, what's in a name...

DannyVandenBerg16
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ben je zo dom bei? Als de inhaal wedstrijden gespeeld waren en gewonnen stonden we net zo hoog als nu dus 18de was een leugen en een grap... Het gaat nu zeker niet beter

Waarom19
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

@de stoker, terecht natrappen naar Steijn die schoft

Rudolf21
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Schijnheilig en achterbaks past goed daar in Amsterdam. Contract voor het leven aanbieden.

Bei-uns-ist-alles-besser
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Zo is voetbal, ook in de provincie.

DannyVandenBerg16
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Wat een gezeur De keuze van steijn was zo raar niet de hij was pas net gekomen kent niks of niemand en gorter was er al een tijdje logische wissel Ook moet iedereen is kappen ramai is zo goed niet hij is best erg klein en bij genoeg goals zag die er niet goed uit Rustig aan de bal volgends velen was goed te zien tegen villa Overrated

Waarom19
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Steijn de prutser die van dwarsbomen houdt. Gelukkig is deze slang opgerot.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen