Seedorf pakt journalist keihard aan: ‘Hij moet iets minder opinie hebben over dingen waar hij niet veel van weet...'

26 maart 2024, 08:31
Foto: © Veronica Offside

Clarence Seedorf heeft maandagavond gereageerd op de column van Hugo Borst in het Algemeen Dagblad. De oud-voetballer, die vandaag aanwezig is bij Veronica Offside, kan zich niet vinden in de vergelijking die Borst trekt tussen Xavi Simons en hemzelf.

“Steeds vaker moet ik aan Clarence Seedorf in Oranje denken. Een fan-tas-ti-sche clubspeler, maar in het Nederlands elftal was het vaak een geforceerde bedoeling. Ik weet zeker dat Seedorf wijze raad heeft voor Xavi. Want Clarence, hij was al heel vroeg oud en wijs, had altijd voor iedereen goede raad. Wat zou hij Xavi zeggen? Heel benieuwd”, schreef Borst onder meer.

Artikel gaat verder onder video

Seedorf krijgt deze tekst te lezen en reageert: “Ik heb een goede raad voor Hugo zelf: hij moet ietsje minder opinie hebben over dingen waar hij niet zoveel van weet”, zegt de oud-voetballer, die daarmee heel de tafel aan het lachen krijgt. “Laat Simons de fouten maken, want creatieve spelers hebben we niet zoveel. Dat hij nou anders moet gaan spelen? Nee…”, is Seedorf van mening.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ajax Legend (67) maakt grote indruk: 'De beste voetballer ter wereld op zijn leeftijd'

Een 67-jarige legende van Ajax krijgt op sociale media de nodige complimenten voor zijn spel en fitheid tijdens een benefietwedstrijd tegen de Liverpool Legends.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Eindelijk iemand zegt waar het op staat.

Mike1973
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zegt niks seedorf totaal niks nooit moete uitnodigen NOOIT!!!

Meme
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Goed gezegd bek dicht als je geen weet van hebt meneer borst praten alleen maar onzin deze mannen

Goku
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

En toch is de verlijking correct, Seedorf heeft nooit goed gespeeld in het Nederlands elftal, net als Xavi op dit moment. Maar was een fantastische voetballer die veel prijzen heeft gewonnen waar onderandere meerdere keren de CL

Laurens1
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Seedorf is heel zijn leven al een betweter, geweldige carrière gehad, niets negatiefs over te melden, echter zijn rol in het Nederlands elftal was heel matig. Dat hij hierover niets wil horen past bij zijn onterechte zelfingenomenheid. Als trainer ook overal geflopt, letterlijk en figuurlijk een gekleurd figuur.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen