Transfernieuws omtrent Bakayoko en Schouten: grote vraagprijs van PSV bekend

18 maart 2024, 18:55   Bijgewerkt: 18 maart 2024, 19:36
Foto: © Imago

Johan Bakayoko is een 'topdoelwit' voor de grote clubs in Europa, zo meldt journalist Patrick Berger van Sky. De aanvaller van PSV zou in de belangstelling staan van Liverpool, Manchester City, Chelsea, Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund.

In de winter deed Brentford tevergeefs een bod van veertig miljoen euro op Bakayoko. Volgens Berger is er inderdaad meer geld nodig om de Belg los te weken uit Eindhoven: vijftig à zestig miljoen euro. Bakayoko heeft immers een contract tot medio 2027 bij PSV en geen contractuele afkoopsom.

Artikel gaat verder onder video

Vorige week sprak analist Rafael van der Vaart nog zijn verbazing uit over de bedragen die voor Bakayoko worden genoemd. “Iedereen heeft over 40, 50 miljoen euro… Hij is heel voorspelbaar. Zo iemand als Madueke vind ik echt veel beter”, zei Van der Vaart bij Rondo. Het is de vraag hoe de internationale topclubs daarover denken en welke biedingen PSV in de komende maanden binnenkrijgt.

Bakayoko is dit seizoen tot dusver goed voor 40 officiële wedstrijden, waarin hij 8 keer scoorde en 13 assists gaf. In oktober en november werd hij verkozen tot Talent van de Maand in de Eredivisie. Met PSV stevent hij dit seizoen af op zijn eerste landskampioenschap, nadat hij al de KNVB Beker (2023) en Johan Cruijff Schaal (2022 en 2023) won.

Jerdy Schouten

Journalist Berger heeft ook nieuws over Jerdy Schouten, die in de belangstelling zou staan van Borussia Dortmund. Ook hij heeft geen vertrekclausule in zijn contract staan. De vraagprijs van PSV zou circa dertig miljoen euro bedragen; afgelopen zomer betaalde PSV minstens twaalf miljoen euro aan Bologna voor Schouten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Potjandorie dat PSV doet goede zaken zeg.

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Dan zal het voor jou wel zo zijn als je dat vindt, ik betrek Amsterdam helemaal niet in mijn gedachte.

Goku
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Zonde, eigenlijk zou dit team nog een seizoen samen moeten spelen, met 1 of 2 aanvulling. Dan kunnen ze veel bereiken in de CL

haike
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

och jee jankerd vd vaart is weer eens verbaasd!! waarom zou hij dat niet waard kunnen zijn?? of telt dit alleen maar voor jouw ajaks spelers?? zeverzak!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen