Driessen duidelijk: ‘Kaplan is véél beter dan Beelen, die heeft veel meer toekomst’

8 maart 2024, 18:24   Bijgewerkt: 8 maart 2024, 18:40
Foto: © Imago

Ahmetcan Kaplan speelde slechts drie officiële wedstrijden voor Ajax, maar Valentijn Driessen is nu overtuigd geraakt. De Turkse verdediger maakte een goede indruk tegen Aston Villa en wordt de hemel in geprezen bij Kick-off van De Telegraaf. Driessen stelt dat Kaplan ‘veel beter’ is dan Thomas Beelen van Feyenoord.

De 21-jarige centrumverdediger voorkwam met een heldhaftige sliding dat Aston Villa in de blessuretijd het doel van Diant Ramaj onder vuur kon nemen. “Vind jij Beelen beter dan Kaplan?”, vraagt presentator Pim Sedee aan Driessen. “Ik vind Kaplan véél beter. Daar zit veel meer toekomst in”, reageert de chef voetbal stellig.

Artikel gaat verder onder video

“Strak in het verdedigen, strakke passing en alles naar voren. Serieus een hele goede speler”, legt Driessen uit. Mike Verweij, ook aanwezig bij de podcastopnames, geniet van de meningsverschillen die Feyenoord- en Ajax-fans hebben op X over Kaplan en Beelen. “Als je dat zou lezen, kun je jezelf er wel een paar uurtjes mee vermaken.”

Kaplan, die al sinds 2022 bij Ajax speelt, maakte – mede dankzij blessureleed – twee weken geleden pas zijn debuut in de Amsterdamse hoofdmacht. De afgelopen twee wedstrijden is de Turk basisspeler in een vijfmansverdediging. Beelen, die momenteel uitstekend fungeert als vervanger van Gernot Trauner, speelde dit seizoen zestien duels voor Feyenoord.

Wie is de betere verdediger?

Laden...
1542 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Oei Valentijntje dit mag je niet zeggen, ligt gevoelig.

FCJel
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

De enige die emotioneel wordt van driessen ben jij volgens mij

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zie je Valentijntje, het ligt gevoelig, meteen hoor ik een teer zieltje op de deur kloppen. Ik had je nog zo voor gewaarschuwd, dus niet doen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen