Valentijn Driessen hoort opvallende aanwijzing naar eerste doelman op EK

27 maart 2024, 10:14
Foto: © De Telegraaf

Valentijn Driessen denkt dat een fitte Justin Bijlow het doel gaat verdedigen namens Oranje op het EK. De Chef Voetbal van De Telegraaf verwacht dat de Feyenoord-doelman, die op dit moment kampt met een blessure, de voorkeur krijgt boven onder meer Bart Verbruggen en Mark Flekken.

De verwachting is dat Bijlow na de interlandperiode zijn rentree gaat maken bij Feyenoord. Of de doelman dan ook direct weer in de basis start, is nog maar de vraag. Timon Wellenreuther heeft een uitstekende beurt gemaakt als vervanger en solliciteerde nadrukkelijk naar een basisplaats. Feyenoord speelt dit seizoen nog negen wedstrijden.

Artikel gaat verder onder video

Het lijkt er dus op dat Verbruggen of Flekken betere papieren hebben voor een plek onder de lat bij Oranje, maar Driessen weet het nog niet zeker. Ronald Koeman liet zich eerder uit over de keeperspositie: “We hebben wel een plaatje in ons achterhoofd, en dat valt allemaal in staat met de fitheid”, zei de bondscoach.

“Dat is volgens mij toch gericht aan Justin Bijlow, voor het geval als hij fit mag zijn. Als hij geselecteerd wordt, zal hij denk ik toch de eerste keeper van het Nederlands elftal worden”, besluit Driessen. Mocht Bijlow niet op tijd fit zijn, ziet de Chef Voetbal Verbruggen als eerste keus.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Sneijder hoorde opvallend geluid uit kamer Promes en Depay: 'Ik ging naar binnen, Memphis liep boos weg'

Wesley Sneijder vertelt bij Veronica Offside een anekdote over zijn tijd bij het Nederlands elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bean.
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Wauw, dat zou echt geweldig zijn!!

Jay Fanta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Bijlow een scheet laat is hij weer de geblesseerde kneus. Feyenoord zou Wellenreuter eerste doelman moeten maken, de betere keeper en zelden of nooit geblesseerd.

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een man van glas kun je niet op bouwen onder de lat. Verbruggen heeft het prima gedaan! Wellenreuther moet ook seizoen afmaken, is wel zo beschaafd naar die jongen welke iedere week 200% geeft.

Marco van den Brink
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Bijlow gun ik alleen een plekje als 3e of 4e keeper op de bank want die heeft de hele nations league verprutst door alle ballen te laten glippen, ik zeg verbruggen 1e en Flekken 2e. Als Bijlow start in de basis op het EK mogen ze Koeman ontslaan

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen