Veelbesproken Ajax-speler debuteert in selectie van bondscoach Dick Advocaat

9 maart 2024, 11:02
Foto: © Imago

Ar’jany Martha is voor het eerst opgenomen in de nationale selectie van Curaçao. De Ajacied, die de afgelopen weken flink bekritiseerd werd wegens tegenvallende optredens, mag zich voor het eerst melden bij het elftal waar de 76-jarige Dick Advocaat bondscoach is.

Martha speelde voorheen één jeugdinterland namens Nederland. Andere namen die zijn opgeroepen door Dick Advocaat zijn onder meer Brandley Kuwas, Vurnon Anita, Sherel Floranus en Eloy Room. Curaçao gaat in de komende interlandperiode geen oefenwedstrijden spelen, maar zich enkel tactisch voorbereiden op de WK-kwalificatieduels met Aruba en Barbados in juni.

Artikel gaat verder onder video

Martha lag afgelopen weken onder vuur bij Ajax. De linksback speelde een aantal belabberde wedstrijden en werd door John van ’t Schip niet meegenomen naar Noorwegen voor de return van Ajax tegen Bodø/Glimt in de Conference League.

“We zijn een professionele club, geen liefdadigheidsinstelling waar je zomaar wordt meegenomen. Je moet presteren en goed spelen. Dat deed hij duidelijk niet. Het gaat er ook om hoe een speler op het veld staat. Dat was in zijn geval niet goed genoeg. We hadden niet het gevoel dat er iemand stond die er vol voor ging, om wat voor reden dan ook. Daarom hebben we besloten dat hij niet meegaat”, was de oefenmeester hard voor de jonge Ajacied.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Dit zegt genoeg over het niveau van de speler

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen