Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip voert drie wijzigingen door tegen FC Utrecht

3 maart 2024, 07:20
Foto: © Imago

Josip Sutalo komt zondagmiddag niet in actie als Ajax het opneemt tegen FC Utrecht. De Kroatische verdediger heeft deze week op de training een spierblessure opgelopen. De kans dat Ahmetcan Kaplan voor het eerst in de basis start bij de Amsterdammers is daardoor aannemelijk, zo verwacht het Algemeen Dagblad.

Kaplan maakte vorige week zondag zijn debuut in het shirt van Ajax. De Turkse verdediger liet een prima indruk achter en zal daardoor in de vijfmansdefensie van John van ’t Schip starten. Tristan Gooijer, Devyne Rensch, Jorrel Hato en Borna Sosa zijn de andere verdedigers naast Kaplan. Diant Ramaj staat wederom onder de lat bij Ajax.

Artikel gaat verder onder video

Jordan Henderson keert tegen Utrecht waarschijnlijk terug in de basis. De Engelsman, die afgelopen weken ontbrak bij Ajax, vormt het middenveld samen met Branco van den Boomen, Kenneth Taylor en Kristian Hlynsson. Brian Brobbey zal voor de Amsterdamse doelpunten moeten gaan zorgen. Aanvoerder Steven Bergwijn is nog geblesseerd, terwijl achter de naam van Steven Berghuis een vraagteken staat.

Bij FC Utrecht neemt Vasilis Barkas de plek onder de lat weer over van Mattijs Branderhorst. De Griekse doelman moest de afgelopen drie wedstrijden vanaf de tribunes toekijken wegens een blessure.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Ramaj; Gooijer, Rensch; Kaplan, Hato, Sosa; Henderson, Van den Boomen, Taylor, Hlynsson; Brobbey.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht:

Barkas; Ter Avest, Van der Hoorn, Viergever, El Karouani; Okkels, Flamingo, Toornstra, Fraulo, Boussaid; Lammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen