Ajacied zakt opnieuw door het ijs: 'Deze jongen kan er gewoon weinig van'

8 april 2024, 19:07
Foto: © Imago

Anton Gaaei maakte geen goede indruk in tijdens Feyenoord – Ajax (6-0). De Deense rechtsback bewees volgens Valentijn Driessen opnieuw dat hij niet het benodigde niveau bezit om voor de Amsterdammers uit te komen.

Tijdens Kick-off wordt de Klassieker besproken, waarin Ajax een oorwassing kreeg van de ploeg uit Rotterdam. Pim Sedee stelt dat de buitenste spelers van Ajax misschien wel de belangrijkste oorzaken hiervoor waren. “Als Taylor de ene speler op de flank is en Gaaei de andere, tegen een Feyenoord wat er zo kort op zit… Ga er maar aan staan.”

Artikel gaat verder onder video

Valentijn Driessen vond vooral één van de twee genoemde Ajacieden slecht. "Taylor kan af en toe nog wel onder de druk uitvoetballen, maar Gaaei helemaal niet. Tegen Go Ahead deed hij het aardig in de eerste helft, maar deze jongen kan er gewoon weinig van. Hij heeft veel ruzie met de bal. Ik had wel verwacht dat er zoveel mis zou gaan bij Gaaei.”

Gaaei kwam afgelopen zomer over van Viborg FF en speelde tot dusver dertig officiële wedstrijden voor Ajax 1. De 21-jarige werd na recente zijn optreden tegen Go Ahead Eagles (1-1) veel geprezen. In dat duel maakte hij een mooi doelpunt. Aad merkte voor de Klassieker op dat hij de rechtsback erg goed vindt. Of de analist bij zijn standpunt blijft na de wedstrijd tegen Feyenoord, is nog maar de vraag.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Aad de Mos: 'Hij moet trainer van Ajax worden, helaas heeft hij één ding tegen zich'

Aad de Mos benoemt de ideale trainer voor Ajax. "Maar die jongen heeft één ding tegen, helaas."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

TimKlaasse2
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gaaei was de beste speler van ajax zondag

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen