Arne Slot: 'Zijn naam is nieuw, maar misschien heeft onze scouting hem bekeken'

14 april 2024, 14:16
Foto: © Imago

Arne Slot was verrast door de berichten over de interesse van Feyenoord in Etienne Vaessen. De trainer zegt niet bekend te zijn geweest met de belangstelling, maar sluit niet uit dat zijn scouts hebben gekeken naar de doelman van RKC Waalwijk.

Zaterdag wist FCUpdate als eerste te melden dat Feyenoord heeft geïnformeerd bij het kamp-Vaessen. Zondagmiddag, vlak voor de competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard, wordt Slot gevraagd naar de interesse. “Zoals je weet praat ik nooit over spelers van andere clubs. Ook voor mij was het nieuw toen ik de naam van Etienne Vaessen las, maar dat wil niet zeggen dat onze scouting niet een keer op de tribune heeft gezeten daar.”

Artikel gaat verder onder video

“Voor mij was het nieuw, op het moment dat ik die naam las, omdat ik over drie uitstekende keepers beschik en daarachter nog talentvolle jongens heb”, aldus Slot voor de camera van ESPN.

Vaessen vecht momenteel met RKC tegen degradatie en zijn focus ligt volledig bij de Waalwijkers. Desondanks maakt de 28-jarige goalie er geen geheim van dat hij aankomende transferzomer een stap omhoog wil maken. Naast Feyenoord, hebben ook AZ, PSV en Celtic de keeper op de korrel.

Vaessen, die een aflopend contract heeft, wordt gezien als mogelijke opvolger van Timon Wellenreuther. De Duitse keeper maakt, niet voor het eerst, grote indruk als vervanger van Bijlow. Als laatstgenoemde echter weer fit is, lijkt de kans groot dat Wellenreuther weer op de bank moet zitten, en daar heeft hij geen trek in. PSV wil de Duitser mogelijk overnemen van Feyenoord.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Arne Slot: 'Ik ga de waarheid vertellen: ja, ik heb hem gesproken'

De trainer van Feyenoord antwoordt op een vraag van Noa Vahle: "Ik kies ervoor om eerlijk te zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen