Gözübüyük legt bekerfinale binnen kwartier stil: 'Van een onovertroffen treurigheid'

21 april 2024, 18:20   Bijgewerkt: 21 april 2024, 18:47
Foto: © ESPN

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük heeft de bekerfinale tussen Feyenoord en N.E.C. zondagmiddag al binnen een kwartier stil moeten leggen. De leidsman kon ook niet anders: door het afsteken van een enorme lading vuurwerk op de tribunes was het zicht op het veld ernstig beperkt voor zowel de arbitrage als de spelers van beide clubs.

Na zo'n tien minuten spelen en bij een 0-0 stand begonnen NEC-fans met het afsteken van vuurwerk. Dit werd langzaamaan meer, waardoor er een flinke rookwolk optrok. Een gedeelte van het veld was na een tijdje niet meer zichtbaar, waardoor Gözübüyük zich genoodzaakt voelde om de wedstrijd stil te leggen. Na een kleine vijf minuten kon de bekerfinale weer hervat worden.

Artikel gaat verder onder video

"Waarom zijn er toch altijd weer mensen die op deze manier de aandacht naar zich toe moeten trekken", foeterde de ESPN-commentator van dienst, Mark van Rijswijk. "Gekmakend voor alle mensen die zitten te kijken, alle voetbalfans. Gaat de een, gaat vervolgens de ander. Het is van een onovertroffen treurigheid."

Ook Mario Been klaagde over deze actie van de fans van NEC. "Gaat nergens over. Begin je aan een bekerfinale waar je heel lang naar uitkijkt, word je onderbroken door dit domme vuurwerk. Even het koppie erbij houden en ermee stoppen."

Volg hier het live-verslag van de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC!

© ESPN
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

wilhelm
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Wat is het een arogante scheidsrechter die hoort zo'n wedstrijd helemaal niet te leiden Hij en Makelie daar erger je aan dood twee arogante mensen die denken da ja fluiten kunnen waardeloos Lekker in Haarlem blijven daar houden ze van arogantie .Deze wedstrijden moet je laten leiden door Bas Nijhuis of Lindhout of Bos.

Recht voor zijn raap
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Het is gewoon irritant van die tokkies uit rotjeknor, en dan nog zeggen schaam je kapot terwijl ze het allemaal zelf veroorzaken. Wat een stelletje hersenloze dat volk uit Rotterdam, NEC zit er beter in en dan maar sabotage triest

Voetbalfan
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Het warwn de NEC suppirters tokkie die begonnen. Maar ja, jij bent blind en verward.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Op zn minst gooien ze geen vuurwerk bewust op het veld omdat ze zich schamen voor hun eigen spelers. Tokkies snuif supporters uit die vieze stink junkie zakkenroller stad

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen