Driessen geeft Slot ongevraagd advies: 'Ik zou hem direct op de bank zetten'

12 april 2024, 20:35
Foto: © Talpa - Imago

Feyenoord-trainer Arne Slot krijgt ongevraagd advies van zijn goede vriend Valentijn Driessen. De chef voetbal van De Telegraaf zou Timon Wellenreuther direct weer terugverwijzen naar de bank nu eerste keus Justin Bijlow, na maanden absentie, deel uitmaakt van de wedstrijdselectie die zondag het uitduel bij Fortuna Sittard speelt.

In de podcast Kick-Off van de ochtendkrant wordt de keeperskwestie in Rotterdam-Zuid onder de loep genomen. "Bijlow keert terug in de wedstrijdselectie van Feyenoord. Wellenreuther doet het goed, PSV schijnt interesse te hebben", schetst presentator Pim Sedee de situatie. Driessen is echter resoluut: "Ik zou hem direct weer op de bank zetten, Wellenreuther."

Artikel gaat verder onder video

"In principe heeft onze vriend Slot altijd gezegd dat Bijlow zijn eerste keeper is. Dat heeft hij vorig jaar ook laten zien: op het moment dat hij fit is, staat hij altijd onder de lat." Toch ziet de journalist wel een reden voor de trainer om de wissel onder de lat nog even uit te stellen: "Nu heb je als bijkomstig probleem, tussen aanhalingstekens, de bekerfinale. Die jongen heeft zoveel gekeept, dus ik kan me het voorstellen dat hij het rekt tot en met de bekerfinale, en dat Bijlow daarna in het elftal komt."

Slot kondigde vrijdag aan dat Wellenreuther het doel van de Rotterdammers inderdaad gaat verdedigen als NEC op 21 april de tegenstander is in de eindstrijd van het bekertoernooi. Daarmee krijgt de Duitser al meer dan een van zijn voorgangers, stipt Driessen aan: "We hebben Olfir Marciano gezien, die keepte (in het seizoen 2021/22, red.) heel lang voor de finale van de Conference League. Maar toen was het de finale en stond Bijlow gewoon onder de lat. En die jongen heeft het ook niet zo slecht gedaan, want met hem hebben ze gewoon de finale van de Conference League gehaald, toentertijd. Maar Wellenreuther vind ik een mindere keeper dan Bijlow. Dat vond alles en iedereen bij Feyenoord, want daarom stond Bijlow altijd onder de lat."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Arne Slot: 'Ik ga de waarheid vertellen: ja, ik heb hem gesproken'

De trainer van Feyenoord antwoordt op een vraag van Noa Vahle: "Ik kies ervoor om eerlijk te zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Bank hem en je bent hem 10000% zeker kwijt vlg seizoen Wellenreuther heeft het recht om het seizoen af te maken. Misschien kan /bijlow hier en daar een wedstrijdje nog meedoen maar de Bekerfinale moet je Wellenreuther gunnen.

gtsb
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Slot ziet ook hoe ver bijlow is ,en driessen niet . Laten gaan die valentijn .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

ja klopt gelukkig luistert geen ene coach naar valentijn.

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Jurgen driessen is draak ,maar het is wel zijn werk. En soms zegt hij ook dingen die misschien niet leuk zijn,maar wel waar . In deze weer onzin maar goed lekker laten gaan . Ik filter het 'nieuws' en zijn mening zelf wel

Vito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als hij goed had geluisterd. Bijlow had de vorige keer al 2 oefenwedstrijden meegedaan. Nu niet dus logisch dat je Bijlow er niet direct inzet terwijl Wellenreuther in vorm is.

Blackie
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Gaat driessen zich nu ook al met feyenoord bemoeien? kan leuk gaan worden!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen