Feyenoord-speler komt met pijnlijke woorden na Klassieker: 'Laatste tijd heb ik jullie allemaal in de steek gelaten'

7 april 2024, 20:22
Foto: © Imago

Santiago Giménez heeft zondagavond op sociale media gereageerd op de huidige vormcrisis die de Mexicaanse aanvaller momenteel doormaakt bij Feyenoord. De spits speelt al weken niet zoals men in Rotterdam-Zuid van hem gewend is, wat hij zelf ook beseft. Op sociale media reageert de spits op zijn prestaties in het shirt van Feyenoord, maar ook op de historische zege in De Klassieker.

"Geschiedenis in De Kuip! Bedankt voor alle steun", begint Giménez op X. De aanvaller komt vervolgens met een reactie op zijn vormcrisis. Ook zondag tegen Ajax kreeg de Mexicaan de nodige kansen, maar het vizier stond niet op scherp bij de eerder veelgeprezen Feyenoord-spits: "Ik weet dat jullie doelpunten van mij verwachten en de laatste tijd heb ik jullie allemaal in de steek gelaten…", geeft Giménez eerlijk toe.

Artikel gaat verder onder video

De aanvaller vervolgt: "Ik kan jullie alleen maar vertellen dat ik verliefd ben op deze club en dat ik altijd voor dit shirt zal blijven vechten. Geniet ervan, Kameraden", besluit de spits. Zondagmiddag werd duidelijk dat Giménez, ondanks zijn mindere periode, nog steeds op de steun van het Feyenoord-publiek kan rekenen. De 22-jarige voetballer werd meerdere keren toegezongen door Het Legioen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant


🔗 Royston Drenthe verbijsterd tijdens Feyenoord - Ajax, fans storen zich aan Mark van Rijswijk

Feyenoord is een strafschop onthouden tegen Ajax, zo vindt Royston Drenthe. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

6 goals en niet eens 1 van Jorgensen.. euhm Gimenez 😂

Rudolf21
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Een penalty verdiende hij, alleen ze hadden medelijden met een zielige clubje.. meer medelijden dan Jorgensen .. euhm Gimenez

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen